Τζήμερος: “Αρχίζει να μυρίζει ενοχλητικά μωαμεθάνιο”

Τζήμερος: “Αρχίζει να μυρίζει ενοχλητικά μωαμεθάνιο”

Ρατσιστικό παραλήρημα από τον Θάνο Τζήμερο στο Twitter. Σκληρή επίθεση στους μουσουλμάνους, λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στην Αθήνα

Σε ρατσιστικά σχόλια προέβη ο πρόεδρος του “Δημιουργία Ξανά” μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μουσουλμάνων στην Αθήνα.

Ο Θάνος Τζήμερος, μέσω της σελίδας του στο Twitter, κάνει λόγο για “μωαμεθάνιο” και “Παλληκάρια του Αλλάχ”, ενώ κάνει επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή.

“Οι σκοταδιστές έχουν ροπή στην “παραλλαγή”: “Αυγή” ο ΤΣΙΡΙΖΑ, “Χρυσή Αυγή” οι φουσκωτοί… Μας βλέπω ή με μελανιές ή με κακόηθες μελάνωμα”, γράφει χαρακτηριστικά σε Tweet.

Οι αντιδράσεις των μουσουλμάνων για την ταινία και τα σατιρικά σκίτσα σχετικά με τον προφήτη τους πυροδότησε την αντίδραση του Θάνου Τζήμερου ο οποίος γράφει:

“Αρχίζει να μυρίζει ενοχλητικά μωαμεθάνιο. Ετοιμάστε μάσκες – ή μήπως να ανοίξουμε τα παράθυρα (του μυαλού μας, της χώρας, της Ευρώπης…)”.

Μία δήλωση που έχει προκαλέσει ήδη σωρεία αντιδράσεων στο κοινωνικό δίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος προεκλογικά είχε αντιδράσει με οξύτητα στην κριτική που του ασκήθηκε για την πρότασή του να δημιουργηθούν ειδικά στρατόπεδα κράτησης των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα