Τζήμερος: Κακώς υπεξαίρεσαν το κείμενο μου "Είμαι προδότης και γερμανοτσολιάς" από το Facebook

Τζήμερος: Κακώς υπεξαίρεσαν το κείμενο μου "Είμαι προδότης και γερμανοτσολιάς" από το Facebook

Διαβάστε πώς αιτιολόγησε ο Θάνος Τζήμερος τη φράση "είμαι προδότης, Γερμανοτσολιάς και μικροτσούτσ**νη κομπλεξάρα" που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Σε πλήρη αιτιολόγηση της περίφημης φράσης "είμαι προδότης, Γερμανοτσολιάς και μικροτσούτσ**νη κομπλεξάρα", προχώρησε ο επικεφαλής της "Δημιουργία, Ξανά", Θάνος Τζήμερος.

Ο ίδιος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, εξήγησε ότι δεν επρόκειτο για ανάλυση αλλά για ένα πικρό σχόλιο προς φίλους που κάποιοι το υπεξαίρεσαν.

Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Γιάφκα του Σπύρου Χαριτάτου στον ραδιοσταθμό Flash, o πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά τόνισε πως ότι και να πει, κάποιος θα βρεθεί να τον χτυπήσει.

Σχολιάζοντας τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την διάσημη πλέον ανάρτηση του στο Facebook όπου αναφερόταν στο εκλογικό αποτέλεσμα και χρησιμοποιούσε βαρείς χαρακτηρισμούς για να τονίσει την επίθεση λάσπης που έχει υποστεί, είπε ότι επρόκειτο για "συναισθηματικά φορτισμένο σχόλιο", "ένα σχόλιο πικρό και όχι επιστολή ούτε ανάλυση εκλογικού αποτελέσματος" και σημείωσε ότι απευθυνόταν σε «"φίλους" του και όχι σε όλον τον κόσμο.

"Κάποιοι το υπεξαίρεσαν από τη σελίδα μου", είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Τζήμερος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τζήμερος: Απέτυχα γιατί είμαι Γερμανοτσολιάς και μικροτσούτσ**νη κομπλεξάρα

SHARE:

24Media Network