Τζιτζικώστας: Αποδέχεται την τρίτη θέση, μιλά για ενότητα

Τζιτζικώστας: Αποδέχεται την τρίτη θέση, μιλά για ενότητα
MOTIONTEAM

Δήλωση αναγνώρισης της νίκης Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη έκανε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Παράλληλα, τόνισε πως θα συνεχίσει να εργάζεται για μια σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη

"Θα συνεχίσω να εργάζομαι για σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη που θα δώσει τέλος στην κατηφόρα που ζει η χώρα μας με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα", δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας τα ξημερώματα.

Ευχαρίστησε τους 400.000 ψηφοφόρους που έστειλαν μήνυμα ότι "η ΝΔ είναι ισχυρή και είναι εδώ". Ακολούθως ανέφερε: "Θέλω να συγχαρώ τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον 'Αδωνι Γεωργιάδη που μέσα από αυτό τον αγώνα βγάλαμε ενισχυμένη τη ΝΔ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκείνους που πίστεψαν στην δύναμη της αλλαγής και έδωσαν την μάχη σε αντίξοες συνθήκες. Θα συνεχίσω να εργάζομαι για μία σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη".

Αναλυτικά η δήλωση

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς τους 400.000 νεοδημοκράτες και φίλους της παράταξης, που έσπευσαν σήμερα στις κάλπες μαζικά για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η ΝΔ είναι ισχυρή και είναι εδώ.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Β. Μεϊμαράκη και τον Κυρ. Μητσοτάκη για την πρώτη και τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν, αλλά και τον Α. Γεωργιάδη, γιατί όλοι μαζί καταφέραμε μέσα σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, να βγάλουμε τη ΝΔ ενισχυμένη και να ενεργοποιήσουμε όλο αυτό τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει σήμερα και να φτάσουμε αυτό το σημαντικό νούμερο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, που πίστεψαν σε αυτή τη δύναμη της αλλαγής και έδωσαν αυτή τη μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά και τους εθελοντές, τους ανθρώπους που μας στήριξαν και μας βοήθησαν σε όλη την Ελλάδα και την οικογένειά μου.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για μια ενωμένη ΝΔ και μια σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη, που σύντομα θα διευρυνθεί και θα αποτελέσει τη μεγάλη και ισχυρή ΝΔ, που θα δώσει ένα τέλος σε αυτή την κατηφόρα που ζει η χώρα μας με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Απόστολος Τζιτζικώστας, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network