Βαρβιτσιώτης: Θρηνούμε το θύμα, θρηνούν και οι οικογένειες των μελών του πληρώματος

Βαρβιτσιώτης: Θρηνούμε το θύμα, θρηνούν και οι οικογένειες των μελών του πληρώματος
O Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Eurokinissi

Για φρικαλέο γεγονός έκανε λόγο ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας για το έγκλημα του Πειραιά. Ωστόσο ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει και για τον... πόνο των μελών του πληρώματος.

Για φρίκη και σοκ έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας για το έγκλημα στον Πειραιά στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

“Δεν μπορεί να το συλάβει ο νους αλλά δεν μπορεί και να χαρακτηρίζει την ποιότητα των Ελλήνων ναυτικών“. Σχετικά με τις καταθέσεις ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε ότι δεν έχει γνώση της προανάκρισης και τόνισε ότι η επιστροφή του πλοίου διατάχτηκε από την στιγμή που υπήρχαν οι πρώτες μαρτυρίες ότι στην πτώση του ατόμου συνέβαλαν μέλη του πληρώματος.

“Τέτοιες σκηνές δεν τις έχουμε ξαναδεί και είναι σίγουρο ότι σήμερα θρηνούμε τον χαμό του συνανθρώπου μας αλλά θρηνούν και οι οικογένειες των μελών του πληρώματος τους δικούς τους ανθρώπους που πήγαν να βγάλουν ένα μεροκάματο και δεν ξέρω για ποιους λόγους σήμερα κατηγορούνται για ανθρωποκτονία.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ναυτιλίας είχε αναφερθεί και στις συνθήκες του εγκλήματος: “Ο άνδρας είχε ήδη επιβιβαστεί στο πλοίο και για άγνωστο λόγο είχε κατέβει. Ωστόσο, προσπάθησε να ξαναμπεί λίγο πριν το πλοίο αναχωρήσει για Κρήτη.

Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι για το φρικαλέο αυτό περιστατικό. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τη φρίκη. Ευθύνη έχει και ο καπετάνιος του πλοίου”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα