Βαρβιτσιώτης: Μου φαίνεται υπερβολικό να κατηγορούνται υπουργοί

Βαρβιτσιώτης: Μου φαίνεται υπερβολικό να κατηγορούνται υπουργοί
O Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Eurokinissi

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ μίλησε για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το Ερρίκος Ντυνάν.

“Υποθέτω ότι θα βγάλουμε συμπληρωματικό πόρισμα” (ΣΣ: η Νέα Δημοκρατία) δήλωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στο ρ/σ News 24/7 και στους 88,6 και στην εκπομπή “Σκληρό Ροκ Χ2” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου.

“Η κακοδιαχείριση ήταν παροιμιώδης σε αυτό το νοσοκομείο. Δεν ήλεγχε το υπουργείο Υγείας το Ντυνάν, αλλά ο Ερυθρός Σταυρός. Αυτό έκανε την εποπτεία δύσκολη. Το νοσοκομείο χρωστούσε πάνω από 50 εκατομμύρια στην Πειραιώς. Είχα πει ότι δεν θα έπρεπε να συντηρείται μια διοίκηση που έφερε το νοσοκομείο σε αυτό το χάλι”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής β’ Αθήνας και Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ.

“Ο κ. Μαρτίνης διαχειριζόταν το νοσοκομείο, όχι ο κάθε υπουργός Υγείας. Μου φαίνεται υπερβολικό να κατηγορούνται οι υπουργοί” είπε και μίλησε για λάσπη στον ανεμιστήρα από την κυβέρνηση σε βάρος των πολιτικών της αντιπάλων.

Χαρακτήρισε σοβαρό το ότι εξαιρέθηκε η περίοδος Κουρουμπλή ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας και των χρημάτων που δόθηκαν στο προσφυγικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα