Βασιλειάδης για “μαύρο” χρήμα: Θέλω να ελπίζω ότι ο Κασσελάκης δεν αναφέρεται στο δικό μας χώρο

Διαβάζεται σε 2'
Βασιλειάδης για “μαύρο” χρήμα: Θέλω να ελπίζω ότι ο Κασσελάκης δεν αναφέρεται στο δικό μας χώρο
Ο Γιώργος Βασιλειάδης INTIME

Ο Γιώργος Βασιλειάδης κράτησε σαφείς αποστάσεις από όσα τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης περί μαύρου χρήματος στα ελληνικά πολιτικά κόμματα.

O πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βασιλειάδης άφησε αιχμές για όσα τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης περί μαύρου χρήματος στο ελληνικό πολιτικό σύστημα αλλά και στο κόμμα του.

Σε συνέντευξη του στο dnews.gr ο άλλοτε Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε: “Θα μπορούσα να δεχτώ οποιαδήποτε συζήτηση για την προηγούμενη κατάσταση εφόσον αυτή γίνεται καλοπροαίρετα, συντεταγμένα και εκεί που προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος. Στα αρμόδια όργανα, χωρίς ανθρωποφαγία, με ειλικρινή διάθεση κριτικής και αυτοκριτικής. Και αυτό αν θέλετε θα αποτελούσε και προϋπόθεση για να προχωρήσουμε μπροστά. Και να μην κρυφτούμε πίσω από γενικές δικαιολογίες ο καθένας και η καθεμία, για να αποκρύψουμε ατομικές αδυναμίες, λάθη στρατηγικής ή όποια άλλα σφάλματα.

Ως προς τα οικονομικά του κόμματος, θέλω να ελπίζω και να πιστεύω ότι ο Πρόεδρος του κόμματος προφανώς και δεν αναφέρεται στο δικό μας χώρο. Η δυσκολία άλλωστε στην οικονομική μας ζωή αποτελεί τον καλύτερο μάρτυρα για το διαυγές της λειτουργίας μας. Για τον λόγο αυτό οφείλουμε όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε λέξη και φράση που χρησιμοποιούμε. Υπόνοιες για την ηθική υπόσταση ενός ολόκληρου χώρου, δεν διαφέρουν σε τίποτα από την επιχειρηματολογία του αντισύριζα μετώπου και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές.Πολλώ δε μάλλον σε μια συζήτηση η οποία εκτυλίσσεται στη δημόσια σφαίρα αποτελώντας καίριο πλήγμα και για την αριστερά αλλά και για την ίδια τη Δημοκρατία”.

Ο κ. Βασιλειάδης πρόσθεσε ότι “στο τέλος της ημέρας μιλάμε για το κόμμα που διαχειρίστηκε χρηστά το δημόσιο χρήμα, αφήνοντας στη χώρα βαθιές παρακαταθήκες και διεθνή αναγνώριση, μέσω της ανάκτησης της οικονομικής μας άρα και εθνικής κυριαρχίας. Η συζήτηση με τέτοιο τρόπο μπορεί να γίνει εκφυλιστική και στο τέλος της ημέρας να αποτελέσει, όπως ήδη βιώνουμε, νερό στον μύλο της ακροδεξιάς. Σε κάθε περίπτωση, οι αρμόδιοι για την οικονομική διαχείριση φαντάζομαι ότι θα κληθούν να παρουσιάσουν στα αρμόδια όργανα του κόμματος την πραγματικότητα, την οποία και όλοι μαζί, με συντροφικότητα, θα πρέπει να βρούμε κάθε μέσο για να την αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για το κόμμα και κυριότερα για την κοινωνία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα