Βενιζέλος: Αντικείμενο δουλέματος η κυβέρνηση. Χάνουμε πολύτιμο εθνικό χρόνο

Συνεδρίαση Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Προέδρου  Ευάγγελου Βενιζέλου, Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συνεδρίαση Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ποιο το σχόλιο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου για τις εξελίξεις στο Eurogroup της Δευτέρας

Τις εξελίξεις στο Eurogroup της Δευτέρας (09/03) σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προσερχόμενος στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής.

Ερωτηθείς για το θέμα, επεσήμανε: "Χάνουμε πολύτιμο εθνικό χρόνο και τρώμε, δυστυχώς, τις σάρκες της ελληνικής πραγματικής οικονομίας. Δεν προσφέρουμε καμιά βοήθεια στους μικρομεσαίους, που έχουν ανάγκη, στους απλούς ανθρώπους που προσβλέπουν στο Κράτος.

Από εκεί που θα εμφανιζόταν μια κυβέρνηση ως απειλή για την Ευρώπη με ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα, εμφανίζεται αυτή τη στιγμή να είναι αντικείμενο “δουλέματος” από τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους. Δε γίνεται έτσι η διαπραγμάτευση. Ας επανέλθουν στο σημείο, στο οποίο βρισκόμασταν πριν από τις εκλογές το ταχύτερο δυνατό και ας μπούμε επιτέλους σε μια συζήτηση επί της ουσίας, όπως την είχαμε προετοιμάσει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network