Βίντεο: Ο Άδωνις Γεωργιάδης φωνάζει, χοροπηδώντας “και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”

Βίντεο: Ο Άδωνις Γεωργιάδης φωνάζει, χοροπηδώντας “και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”
Συνέχιση της συζήτησης στην Βουλή επί του σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης "Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ΄ τύπου και άλλες διατάξεις" την παρασκευή 17 ΑΠριλίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Σε ένα ρεσιτάλ επιστροφής στα φοιτητικά του χρόνια, όπου ήταν μέλος της "γαλάζιας" νεολαίας, επιδόθηκε στην συμπρωτεύουσα ο Άδωνις Γεωργιάδης (Vid)

Τον παλμό και τον ρυθμό φαίνεται πως έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την συνάντησή του με εκπροσώπους της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, όπου χοροπήδαγε, φωνάζοντας “και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν καλεσμένος της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις φοιτητικές εκλογές που πλησιάζουν.

Στο βίντεο που δημοσίευσαν τα Παραπολιτικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού μίλησε με τα παιδιά της ΔΑΠ, έδωσε το σύνθημα, φωνάζοντας και χοροπηδώντας με το γνωστό “και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”.

Στο τέλος μάλιστα του βίντεο, ακούγεται να λέει “δεν λέω τα άλλα συνθήματα που λέγαμε, γιατί λέγαμε κάτι σκληρά τότε”, με έναν “γαλάζιο” φοιτητή να του απαντά “αυτά είναι ωραία…”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα