Βίντεο της ΝΔ για το τέλος της εποπτείας – Στο “στόχαστρο” Παπανδρέου και Τσίπρας

Βίντεο της ΝΔ για το τέλος της εποπτείας – Στο “στόχαστρο” Παπανδρέου και Τσίπρας
twitter/Νέα Δημοκρατία

Με Καστελόριζο και Δημοψήφισμα το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την ενισχυμένη εποπτεία. Καμία αναφορά στη διακυβέρνηση της ΝΔ κατά τη διάρκεια των μνημονίων.

Την ίδια γραμμή πλεύσης με τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός για την έξοδο της χώρας από την ενισχυμένη εποπτεία ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία, η οποία προχώρησε στην ανάρτηση ενός βίντεο με αφορμή τη σημερινή ημέρα.

Στην αρχή εμφανίζεται το μήνυμα “Σήμερα κλείνει ένας οδυνηρός κύκλος που άνοιξε το 2010” και ταυτόχρονα προβάλλεται δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στις 23 Απριλίου του 2010 από το Καστελόριζο.

Στη συνέχεια προβάλλονται πρωτοσέλιδα επιλεγμένων εφημερίδων που κυκλοφόρησαν στην πορεία των επομένων ετών καθώς και η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το 2015 ότι εισηγήθηκε τη διενέργεια δημοψηφίσματος, ενώ εστιάζει και σε στιγμές της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Παντελώς απουσιάζει η αναφορά στη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο των μνημονίων, ενώ λόγος γίνεται ξανά για τις αντιδράσεις του κόσμου, την πάνω και την κάτω πλατεία.

“Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα” είναι το μήνυμα που ακολουθεί και στη συνέχεια προβάλλεται απόσπασμα από ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το βίντεο της ΝΔ ολοκληρώνεται με το μήνυμα “Η Ελλάδα αλλάζει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα