Βορίδης καλεί Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση- επαναφέρει το σενάριο πρότασης μομφής

Βορίδης καλεί Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση- επαναφέρει το σενάριο πρότασης μομφής
Ο Μάκης Βορίδης Eurokinissi

Του ζήτησε να μη δώσει άλλη εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση εάν διαφωνεί με τη συμφωνία Ελλάδας – πΓΔΜ. Αναθερμαίνονται τα σενάρια για γαλάζια πρόταση μομφής.

Πίεση στον Πάνο Καμμένο να αποχωρήσει από την κυβέρνηση λόγω της διαφωνίας του για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ άσκησε ο Μάκης Βορίδης από το βήμα της Βουλής επαναφέροντας στο προσκήνιο τα σενάρια περί κατάθεσης πρότασης μομφής από τη ΝΔ.

«Όποιος διαφωνεί δεν δίνει εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση να υπογράφει συμφωνίες που παράγουν έννομες συνέπειες» είπε ο κ. Βορίδης από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. «Δεν θα παίζουμε εδώ τις κουμπάρες. Ούτε θα κοροϊδεύουμε τον ελληνικό λαό. Φτάνει η κοροϊδία !» ξεκαθάρισε καλώντας ουσιαστικά τον Πάνο Καμμένο ή να αποχωρήσει από την κυβέρνηση ή να την καταψηφίσει στο ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής. Κατηγόρησε, μάλιστα, τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι «δήθεν διαφωνεί» αλλά «δεν τον νοιάζει» κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά συμφωνεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει διαψεύσει τα σενάρια περί κατάθεσης πρότασης μομφής από τη ΝΔ για το ονοματολογικό. Βουλευτές της ΝΔ του που τάσσονται κατά της σύνθετης ονομασίας φέρονται, όμως, να προκρίνουν μια τέτοια κίνηση από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα