Βουλή: Κοινό αίτημα από την αντιπολίτευση για διακοπή της συνεδρίασης λόγω της συγκέντρωσης

Βουλή: Κοινό αίτημα από την αντιπολίτευση για διακοπή της συνεδρίασης λόγω της συγκέντρωσης
Ολομέλεια της Βουλής ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Κοινό αίτημα από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ να διακοπεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για να δώσουν το "παρών" όσοι θέλουν στις συγκεντρώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αίτημα διακοπής της συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής, προκειμένου να συμμετάσχουν οι βουλευτές στο μαζικό συλλαλητήριο που βρίσκεται σε εξέλιξη διατύπωσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.

Τη σχετική πρόταση υπέβαλε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος Πάνος Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για την ανάγκη να διακόψει τις εργασίες της για μια ώρα ως ένδειξη συμμετοχής στο πένθος.

Με την πρόταση συμφώνησε το ΠΑΣΟΚ, με την κοινοβουλευτική του εκπρόσωπο Νάντια Γιαννακοπούλου να αναφέρει ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι πάντα μαζί με τα δίκαια αιτήματα και πως είναι πολύ σημαντικό για πολιτικούς και συμβολικούς λόγους η συμμετοχή της Βουλής.

«Μπορεί να διακόψει η Βουλή για κάποιο διάστημα ώστε να βρεθούν εκεί οι βουλευτές» ζήτησε από την πλευρά του κι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε παρέμβαση του στην Ολομέλεια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα