ΠΑΣΟΚ

Νίκος Ανδρουλάκης

Ανδρουλάκης: "Ο πρωθυπουργός ας σταματήσει να κάνει τον τροχονόμο των κερδών των τραπεζών"

"Ο πρωθυπουργός εμπαίζει εκατομμύρια Έλληνες" δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την αναφορά του πρωθυπουργού για τη στάση των τραπεζών έναντι των δανειοληπτών.

Στέφανος Παραστατίδης για ΕΣΥ: Ζητούμενο είναι ένα σύστημα υγείας που θα λογοδοτεί στον πολίτη

Στέφανος Παραστατίδης για ΕΣΥ: Ζητούμενο είναι ένα σύστημα υγείας που θα λογοδοτεί στον πολίτη

Το ΕΣΥ θεωρείται ως η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη μεταρρύθμιση της μεταπολίτευσης, τονίζει ο Στέφανος Παραστατίδης, μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και τονίζει πως χρειάζεται "μία νέα οργάνωση που θα βοηθήσει τις δομές υγείας να υπηρετήσουν καλύτερα τις ανθρώπινες αξίες".

Ο Λευτέρης Χρυσοφάκης

Λευτέρης Χρυσοφάκης: "Να δοθεί πολιτική λύση για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο"

Ο Λευτέρης Χρυσοφάκης, μέλος της γραμματείας του τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, γράφει στο NEWS 24/7 για τη δανειοδότηση χιλιάδων πολιτών σε ελβετικό φράγκο, που έχει εξελιχθεί σε τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.

Φωτογραφία αρχείου

Η παγίδα της αυτοδυναμίας και τρεις απειλές για τον Μητσοτάκη

Από τι απειλείται ο εκλογικός στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτοδυναμία; Το ποσοστό του πρώτου κόμματος και ο αριθμός των κομμάτων που θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή αναμένεται να καθορίσουν το "ιδανικό σενάριο" της ΝΔ.

Μιχάλης Κατρίνης

Κατρίνης: Ενεργοποιήθηκε η κρυφή ατζέντα της ΝΔ για τη διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ

Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, εξέφρασε την αντίθεση του κόμματος στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ΕΣΥ, τονίζοντας ότι καταργείται ο δημόσιος και δωρεάν χαρακτήρας του.

Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: "Ενταγμένο στην κυβερνητική προσπάθεια συγκάλυψης και νομιμοποίησης των αυθαιρεσιών, το σχέδιο νόμου για την ΕΥΠ"

Δήλωση των γραμματέων Δικαιοσύνης και Θεσμών του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Κακλαμάνη και Μ. Βελεγράκη αντίστοιχα, για το σχέδιο νόμου για την ΕΥΠ που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Μιχάλης Κατρίνης

Κατρίνης: "Δεν προσφερόμαστε ως βολικός κυβερνητικός εταίρος"

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ότι το ΠΑΣΟΚ δεν "προσφέρεται ως βολικός κυβερνητικός εταίρος" ενώ τόνισε ότι είναι "επιλογή της κυβέρνησης η συγκάλυψη" των ενόχων στην υπόθεση των υποκλοπών.

Ο Χάρης Καστανίδης

Καστανίδης: "Όλα στο σκοτάδι και όχι στο φως για την κυβέρνηση"

Στο "απόγειο της δόξας της" έφτασε η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον εισηγητή του ΠΑΣΟΚ, μετά την άρνηση τόσο για δημοσιότητα της συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας όσο για βίαιη προσαγωγή ιδιωτών.

Τι μυρίζει τελικά ο Μητσοτάκης και ο κτηνίατρος της Ν.Δ

Τι μυρίζει τελικά ο Μητσοτάκης και ο κτηνίατρος της Ν.Δ

Η μύτη του πρωθυπουργού (που μυρίζει εκλογές) συνεχίζει να τυρρανά πρωτίστως τα στελέχη της Ν.Δ, ενώ το κυβερνών κόμμα κάνει ότι μπορεί μήπως και βρει κανέναν που να στηρίζει το νομοσχέδιο για την "ιδιωτικοποίηση" των γιατρών του ΕΣΥ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε περιοδεία του στο Κερατσίνι

Ανδρουλάκης για πρώτη κατοικία: "ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ χύνουν κροκοδείλια δάκρυα πάνω από την απελπισία χιλιάδων πολιτών"

Σε περιοδεία που πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Κερατσίνι μίλησε για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας, κατηγορώντας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική υποκρισία. Στο τέλος της επίσκεψής του άφησε λουλούδι στο μνημείο του Παύλου Φύσσα.

Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στη Βουλή

Υποκλοπές - νομοσχέδιο: Διστακτική, εν όψει πολιτικής απομόνωσης στην Βουλή, η κυβέρνηση

Ασαφές το χρονοδιάγραμμα της ψήφισης του νομοθετήματος ενώ αναζητείται εξωραϊσμός δίχως να αλλάξει η ουσία του. Για συσκότιση του σκανδάλου μιλά η αντιπολίτευση, επικρίνουν ΑΔΑΕ και συνταγματολόγοι.

Νίκος Ανδρουλάκης

Νίκος Ανδρουλάκης: "Καμία ανοχή απέναντι στη βία, καμία μόνη"

Για ένα συνολικό πλαίσιο παρεμβάσεων που δεν θα προδίδει την εμπιστοσύνη των γυναικών απέναντι στην Πολιτεία έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης. Το μήνυμά του για τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών.

Μιχάλης Κατρίνης

Μιχάλης Κατρίνης: "Η Βουλή να αρχίσει να νομοθετεί υπέρ των δανειοληπτών και όχι υπέρ των funds και των τραπεζών"

Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης, παρουσίασε την τροπολογία που κατέθεσε το κόμμα για την προστασία της κύριας κατοικίας. Τι προβλέπει.

Ανδρουλάκης: Οι εκλογές να γίνουν σε καθαρό τοπίο χωρίς σκιές

Ανδρουλάκης: Οι εκλογές να γίνουν σε καθαρό τοπίο χωρίς σκιές

"Η ευθύνη του Πρωθυπουργού δεν μπορεί να «ξεπλυθεί» με την επίκληση «νόμιμων λαθών»" είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην εισαγωγική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου για τις παρακολουθήσεις.

Μιχάλης Κατρίνης

Μιχάλης Κατρίνης: Οι "κάποιοι" και το Πολυτεχνείο

Ο Επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής γράφει για αυτούς που θυμούνται τον αγώνα των πολλών ενάντια στο φασισμό και τη δικτατορία και τους "κάποιους" που αντιμετωπίζουν το Πολυτεχνείο ως γεγονός ήσσονος ιστορικής σημασίας

Κώστας Λαλιώτης

Κώστας Λαλιώτης: "Το Πολυτεχνείο ήταν ένα πολύχρωμο ύφασμα - Ήμασταν ενωμένοι και αλληλέγγυοι"

Ο Κώστας Λαλιώτης καταθέτει τη μαρτυρία του για το Πολυτεχνείο, με αφορμή την ομιλία του στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη "Πριν σβήσουν τα φώτα".

Πούπκος: Συνεχίζουμε να παλεύουμε για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη

Πούπκος: Συνεχίζουμε να παλεύουμε για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη

Στο δρόμο λοιπόν που χάραξαν οι νέοι του Πολυτεχνείου, συνεχίζουμε να παλεύουμε για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη. Απέναντι σε κάθε είδους καθεστωτισμό και φασισμό αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάννης Πούπκος από τη ΓΣΕΕ.

Κώστας Λαλιώτης και Μίμης Ανδρουλάκης

"Πριν σβήσουν τα φώτα": Η μαρτυρία του Κώστα Λαλιώτη για το Πολυτεχνείο στην παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη

Για πρώτη φορά μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973, ο Κώστας Λαλιώτης μιλά για πρώτη φορά για τα όσα έζησε ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής του, 49 χρόνια μετά.