news 24/7

ΠΑΣΟΚ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το κόμμα 'Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα' (ΠΑΣΟΚ), του οποίου πρόεδρος είναι η Φώφη Γεννηματά.

Ο Κώστας Λαλιώτης

Κώστας Λαλιώτης: Ο "Μεγάλος Περίπατος" δεν ξεκίνησε τώρα

"Κάποιοι επιχειρούν να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες" σημειώνει με επιστολή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης, εξηγώντας γιατί ο "Μεγάλος Περίπατος", ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν.

ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Νίκος Αλέφαντος: Ένας φανατικός οπαδός του Παλιού ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα

Δύο ήταν οι μεγάλες αγάπες του Ν. Αλέφαντου. Ο Ολυμπιακός και ο Ανδρέας, με τον οποίο η μοίρα τα έφερε να φύγει από τη ζωή την ίδια μέρα. Το αντίο του "Παλιού ΠΑΣΟΚ του Ορθόδοξου" με σχόλιό του στο News 24/7

Ανδρέας Παπανδρέου, δεκαετία 1980: Προεκλογική ομιλία

Ανδρέας Παπανδρέου: 24 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

Χαρισματική προσωπικότητα με φανατικούς οπαδούς και ορκισμένους εχθρούς. Ένας από τους μακροβιότερους Έλληνες πρωθυπουργούς. Ο Ανδρεας Παπανδρέου, έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα το 1996.

Παύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Παύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Ο Παύλος Γερουλάνος, μίλησε στο News 24/7, για τον τουρισμό, τον "Μεγάλο Περίπατο", αλλά και τον κίνδυνο εισαγωγής του τραμπισμού στην Ευρώπη. Τι είπε για τη σοσιαλδημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Ο Κρεμαστινός, ο Ανδρέας, το Ωνάσειο και οι πιέσεις για μια "προσωπική γνωμάτευση"

Η μαρτυρία του Δημήτρη Κρεμαστινού, για τον Δεκέμβριο του 1995, όταν δέχονταν πιέσεις για να διαβεβαιώσει, πως Ανδρέας Παπανδρέου δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του. Η πρόβλεψη για σύγκλιση ΚΙΝ.ΑΛ - ΣΥΡΙΖΑ.

Η Φώφη Γεννηματά

Φ. Γεννηματά: "Το ΕΣΥ είναι και παραμένει πάντα κεντρική πολιτική επιλογή μας"

Η Φώφη Γεννηματά εκθειάζει το σύστημα υγείας και τους υγειονομικούς που το υπηρετούν. "Την ώρα του πολέμου, οφείλουμε να στηρίξουμε στην πράξη ,τους μαχητές της πρώτης γραμμής".

Γιώργος Παπανδρέου

Παπανδρέου: "Η πανδημία ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης"

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή την 25η Μαρτίου και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πανδημία του κορονοϊού.

Συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα

Φ. Γεννηματά: Προτείνει διακομματική επιτροπή για την προστασία α΄ κατοικίας

Στην επιστολή της, προς τον πρόεδρο της Βουλής, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζει ότι η προστασία της πρώτης κατοικίας εισήχθη με νόμο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κάλυψε το κενό που υπήρχε στο δίκαιο της χώρας μας.

ΙΣΤΑΜΕ - Ανδρέας Παπανδρέου

Καταργείται - λόγω χρεών - το ΙΣΤΑΜΕ, το Κίνημα Αλλαγής δημιουργεί νέο Ινστιτούτο

Υπεύθυνη έχει οριστεί η Εύη Χριστοφιλοπούλου, που κάνει τις επαφές για τη στελέχωσή του και το όνομα που θα του δοθεί. Γιατί εγκαταλείπεται το Ινστιτούτο που είχε το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου. "Μουρμούρες" στη Χαριλάου Τρικούπη για Καρκατσούλη και Καρανικόλα.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η απλή αναλογική και η άνοδος του ...Χίτλερ και του... Μεταξά!

Έλληνες δημοσιογράφοι αποδίδουν και την μεταξική δικτατορία στο ...εκλογικό σύστημα(!), παραβιάζοντας κάθε στοιχείο ιστορικής και πολιτικής σκέψης, ακόμα και της κοινής λογικής! Όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τον Οκτώβριο του 1987, ζητούσε από τον Ανδρέα Παπανδρέου να διενεργήσει εκλογές αμέσως, ακόμα και με την απλή αναλογική και όταν σύσσωμη η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε το 2014 πρόταση νόμου για την καθιέρωση της απλής αναλογικής!

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Το "όχι" της Χαριλάου Τρικούπη στα "στελέχη- εφεδρείες" που δεν χρησιμοποίησε ο Κυριάκος

Αρνητική φέρεται η ηγεσία του κόμματος στο να προσεγγίσει πρώην «πράσινα» στελέχη που αλληλο-φλέρταραν με τον Κ. Μητσοτάκη και, ιδίως, να προσεγγίσει εκείνους που τα ονόματά τους έπαιξαν για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά δεν επιλέχτηκαν για το αξίωμα

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Κώστα Σημίτη και του Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου το 2004

Ο Σημίτης, ο Καραμανλής, το Ελσίνκι, η Χάγη και η Νήσος των Όφεων

"Φτάσαμε πολύ κοντά το 2003 σε συμφωνία για προσφυγή στη Χάγη", φέρεται να αποκάλυψε στον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ. Η επιλογή του Κώστα Σημίτη να ρίξει τους τόνους και η "αντεπίθεση" των "καραμανλικών".

Η Φώφη Γεννηματά στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Η "ντρίπλα" Γεννηματά για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας

Γιατί η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ διαμήνυσε ότι θα στήριζε για την Προεδρία της Δημοκρατίας τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ, Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο και πως δεν υπάρχει θέμα δικής της υποψηφιότητας

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019.

Η "χειμερινή σύναξη" των "πασοκογενών" και τα μηνύματα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα

“Κατά κύματα” η “επιχείρηση - διεύρυνσης” του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένεται η ανακοίνωση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου. Δυσφορία σε τμήμα του κομματικού μηχανισμού για την “επέλαση” των “πασοκογενών”.

Η Ρεγγίνα Βάρτζελη

Οι Ρεγγίνα Βάρτζελη, Θύμιος Λιβάνης, Αχιλλέας Μητσός, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Η διευθύντρια του γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, η μεγάλη έκπληξη στην ΚΕΑ. Επίσης συμπεριλαμβάνονται ο γιατρός του Αντρέα, Θύμιος Λιβάνης και ο Αχιλλέας Μητσός.

Ο Παύλος Γερουλάνος

"Δεν υπάρχει πλέον Γερουλάνος" για το ΚΙΝΑΛ - Στο Πολιτικό Συμβούλιο ο Νίκος Ανδρουλάκης;

Πρόσωπο για την προεδρία της δημοκρατίας θα προτείνει η Φώφη σε περίπτωση που η πρόταση Μητσοτάκη δεν καλύπτει το ΚΙΝΑΛ. Τη στρατηγική για το επόμενο διάστημα, μετρώντας τα συν και τα πλην του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, εξετάζει η Χαριλάου Τρικούπη.

Φωτογραφία αρχείου

Ο Τσίπρας τηλεφωνεί σε πρώην υπουργούς, ο Σκουρλέτης σε προσωπικότητες, Μαριλίζα, Ραγκούσης και Μπίστης σε "πασοκογενείς"

Ποια ονόματα συζητούνται για το ενιαίο Πολιτικό Κέντρο, τι θα πράξουν πρώην υπουργοί που δεν υπήρξαν μέλη του ΣΥΡΙΖα και η ανταπόκριση των "πασοκογενών".

Η Φώφη Γεννηματά στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει, θα είμαι εκεί και θα τον περιμένω

Η Φώφη Γεννηματά άνοιξε τις εργασίες του έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Υπερασπίστηκε τις ενέργειες και τους χειρισμούς για τη συγκρότηση του ΚΙΝΑΛ και κάλεσε τα στελέχη να βάλουν τέλος στην εσωστρέφεια.

H νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: Φώφη Πρόεδρος, Χριστοδουλάκης Γραμματέας, Χρηστίδης εκπρόσωπος Τύπου

Αυτή είναι η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: Φώφη Πρόεδρος, Χριστοδουλάκης Γραμματέας, Χρηστίδης εκπρόσωπος Τύπου

Ποιοι θα αποτελούν το νέο Πολιτικό Συμβούλιο, εφόσον το Συνέδριο εγκρίνει την πρόταση Κεγκέρογλου- Σαλαγιάννη, γιατί μένει εκτός Εθνικού Συμβουλίου ο Παύλος Γερουλάνος- εκτός και αν τον προτείνει κατ εξαίρεση η Γεννηματά!

Από τη συνεδρίαση ΚΟΕΣ-ΠΑΣΟΚ.

Στην τελική προετοιμασία για τη μεγάλη μάχη που θα λήξει με "πύρρειο νίκη" της Φώφης Γεννηματά

Περίπου 3500 σύνεδροι θα βρεθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ για Πρόεδρος του Συνεδρίου θα προταθεί ο Γιάννης Κουτσούκος. Πάνω από χίλιες υπογραφές φέρεται να έχει συγκεντρώσει ο Παύλος Γερουλάνος. Σκληρή αναμένεται η τοποθέτηση του Νίκου Ανδρουλάκη, που όμως δεν πρόκειται να θέσει διαδικαστικά ζητήματα.

Στιγμιότυπο από ομιλία της Φώφης Γεννηματά σε συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Φόβοι για μάχες χαρακωμάτων - ανησυχία για την αδιαφορία της βάσης

Οι προειδοποιήσεις της Χαριλάου Τρικούπη, το ψήφισμα Γερουλάνου, το "αίνιγμα" Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά και ο "άγνωστος Χ" που είναι η συμπεριφορά της βάσης του κόμματος που σφράγισε την ιστορία της μεταπολίτευσης.

Η Φώφη Γεννηματά

Το μήνυμα της Φώφης: Το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής μέσα από το Κίνημα Αλλαγής

"Τα όργανα του ΠΑΣΟΚ θα αποτελούνται από τα εκλεγμένα μέλη του κόμματος στα αντίστοιχα όργανα του ΚΙΝΑΛ" θα προβλέπεται στο Καταστατικό που θα τροποποιηθεί. "Διακήρυξη" του ΠΑΣΟΚ για την "κυβερνώσα αριστερά" και τις προοπτικές του, ανέλαβε να παρουσιάσει ο Κώστας Σκανδαλίδης. Μεγάλη δυσαρέσκεια στη Χαριλάου Τρικούπη για τον Παύλο Γερουλάνο, παραμένουν οι σκέψεις για συμφωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Παύλος Γερουλάνος

Γερουλάνος: Να μη ληφθεί καμία δεσμευτική απόφαση στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Σκοπός του συνεδρίου "είναι ένας: Να παρατείνει τη θητεία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς προσυνεδριακό διάλογο, χωρίς καν διάλογο μέσα στο Συνέδριο" υπογραμμίζει ο Παύλος Γεορυλάνος.

Ο Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ανδρουλάκης: Χωρίς νέο πρόγραμμα ευρωπαϊκής μετεγκατάστασης, το προσφυγικό θα αποτύχει

"Όποιος νομίζει από εμάς ότι το ζήτημα αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με χρήματα και όχι με τις παραπάνω δράσεις, απαξιώνει τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης" είπε ο κ.Ανδρουλάκης επικρίνοντας τη στάση της ΕΕ.

Φώφη Γεννηματά

Φώφη καλεί Σημίτη, Γιώργο, αλλά και... Βενιζέλο, στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Αντιθέτως κόβει από τις λίστες των αντιπροσώπων Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Λίνα Μενδώνη, αλλά και άλλα στελέχη που συνεργάζονται πλέον με τη Νέα Δημοκρατία ή έχουν δηλώσει πως δεν ψήφισαν ΚΙΝΑΛ στις εκλογές.

Ο Παύλος Γερουλάνος

Γερουλάνος: Με τέτοιες διαδικασίες το ΠΑΣΟΚ "σφραγιδοποιείται" και το ΚΙΝΑΛ "ποταμοποιείται"

«Αν σφραγιδοποιηθεί το ΠΑΣΟΚ, η σύγκρουση θα μεταφερθεί στο ΚΙΝΑΛ, είτε πάω εγώ εκεί είτε όχι», προειδοποιεί το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, ενώ δηλώνει ότι «όσο έχει επιλογή» δεν θα γραφεί μέλος του ΚΙΝΑΛ.

Η Φώφη Γεννηματά στη συνεδρίαση ΚΟΕΣ-ΠΑΣΟΚ

Εξεταστική Επιτροπή για το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο προτείνει η ΚΟ του ΚΙΝΑΛ- Ερώτηση Φώφης στον Κυριάκο

Δυο εβδομάδες πριν το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ η επικεφαλής της Χαρ. Τρικούπη αναλαμβάνει σειρά πρωτοβουλιών. Η πρόταση για σύσταση Εξεταστικής από το 2001 έως σήμερα θα υπογράφεται από το σύνολο των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ, ωστόσο θα καλούνται να το συνυπογράψουν και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Το μεταναστευτικό αφορά η ερώτηση Γεννηματά στην “ώρα του πρωθυπουργού”

Συνεδρίαση ΚΟΕΣ-ΠΑΣΟΚ (Φωτογραφία αρχείου)

Ένα Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ χωρίς τους πρώην αρχηγούς του; Ποιοι θα είναι οι απόντες...

Γιατί θα λείπουν Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος και... Κώστας Σημίτης! Δεν είναι καν μέλη του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Παπανδρέου και ο Σταμάτης Μαλέλης. Γιατί η ηγεσία θέλει το Συνέδριο να περάσει χωρίς ιδιαίτερη προβολή...

Φώφη Γεννηματά - Νίκος Ανδρουλάκης

Ή "συμφωνία κυρίων" για κοινή πορεία έως το Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ ή "ξεκαθάρισμα λογαριασμών τώρα"

Εκλογή ηγεσίας από τη βάση στο ΚΙΝΑΛ τέλη του 2020 ή αρχές του ‘21 ζητάει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ έως τότε “να υπάρξει σχέδιο που θα κρατά ενωμένο και ζωντανό το κόμμα”. Ειλημμένη απόφαση να είναι υποψήφιος Πρόεδρος με εκλογή από τη βάση. Στο πλαίσιο της τυχόν συμφωνίας και η εκλογή νέου Πολιτικού Συμβουλίου, με αναλογικό εκλογικό σύστημα, ώστε να εκπροσωπείται και η πλευρά Ανδρουλάκη. Εισηγήσεις, όμως, και για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” εδώ και τώρα

Συνεδρίαση ΚΟΕΣ-ΠΑΣΟΚ.

Η σφοδρή αντιπαράθεση Κεγκέρογλου- Κωνσταντινόπουλου στην ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ

Συζητήθηκε η απουσία του Νίκου Ανδρουλάκη από τη συνεδρίαση, με τις ερμηνείες να ποικίλουν, ενώ το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου, με τη Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ να αναβάλλεται για το νέο έτος.

Παύλος Γερουλάνος

Γιατί ο Γερουλάνος παραιτήθηκε από υποψήφιος της Τρικούπη για την προεδρία της ΚΕΔΕ

Οι προσωπικές επιθέσεις που δέχεται και το ενδεχόμενο υπονόμευσης του ήταν η αιτία που “τα βρόντηξε” ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων. Στη Χαριλάου Τρικούπη ξεκινούν οι ζυμώσεις για τον αντικαταστάτη του για την Προεδρία της ΚΕΔΕ, ενώ έντονη είναι η δυσαρέσκεια στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Η Φώφη Γεννηματά στη συνεδρίαση ΚΟΕΣ-ΠΑΣΟΚ

Φ. Γεννηματά: "Το ΠΑΣΟΚ δεν έφυγε ποτέ - Είναι ο κινητήριος μοχλός μας"

"Τις δημοκρατικές διαδικασίες δεν τις σεβόμαστε alacarte", είπε η Φώφη Γεννηματά απαντώντας στην κριτική που της ασκείται. Από την συνεδρίαση της Επιτροπής απουσίαζε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά

Τι έδειξε η συζήτηση στη Χαριλάου Τρικούπη για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Η Φώφη δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, η εσωστρέφεια όμως θα συνεχίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήδη προετοιμάζονται και διαμορφώνονται οι ομάδες και οι συσχετισμοί για την τελική σύγκρουση, που πιθανότατα θα γίνει πριν τις εκλογές, με την Γεννηματά, ωστόσο, να διαθέτει την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων. Αρνητική εξέλιξη για την ηγεσία η διαφοροποίηση βουλευτών.

Συνεδρίαση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου ΠΑΣΟΚ.

Η Φώφη πέτυχε το στόχο της για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, η αμφισβήτηση όμως υπήρξε μεγάλη

Έως τις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο, χωρίς εκλεγμένους συνέδρους. Σφοδρή αντιπαράθεση με Νίκο Ανδρουλάκη και Παύλο Γερουλάνο. “Θα προχωρήσω μέχρι το 2021, είναι μονόδρομος” τόνισε στην ομιλία της η Γεννηματά, αφού κανεείς δεν σήκωσε το γάντι που έριξε στην πρωτομιλία της, καλώντας όποιον θέλει να συγκεντρώσει υπογραφές και να θέσει θέμα ηγεσίας. Έκπληξη αποτελεί η διαφοροποίηση πολλών βουλευτών, αλλά και οι αιχμές της Εύας Καϊλή. Προς εκλογή νέου Πολιτικού Συμβουλίου στο ΚΙΝΑΛ το νέο έτος.

Φώφη Γεννηματά

Το μήνυμα της Φώφης: Ειλικρινείς σχέσεις, καθαρές θέσεις και λειτουργικές λύσεις

Κρίσιμη συνεδρίαση του “Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου” του ΠΑΣΟΚ σήμερα, καθώς αναμένονται οι θέσεις των βουλευτών. “Δεν θα χρεωθώ μια τέτοια απόφαση” προειδοποιεί ο Νίκος Ανδρουλάκης και αναρωτιέται “ποια είναι η σκοπιμότητά της”. Μόνο με προσφυγή στη βάση δέχεται αλλαγή Καταστατικού του ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Γερουλάνος.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση του κόμματος

Γιατί η Φώφη βάζει το δίλημμα "Ή έχω τη στήριξη της βάσης ή φεύγω"

Οι αποφάσεις που θα λάβει το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα κρίνει εν πολλοίς και το μέλλον του ΚΙΝΑΛ. Η επικεφαλής του κόμματος έχει ουσιαστικά στόχο την επικύρωση της θητείας της έως το 2021, αλλά και το “τέλος της εσωστρέφειας”.

Ο Σταμάτης Μαλέλης.

Κεραυνοί Μαλέλη: Πρέπει η ηγεσία να εκλεγεί από τη βάση - Είναι κωμικό ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ να είναι και επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ

"Δεν θα δεχθούμε ένα Συνέδριο παρωδία" προειδοποιεί για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ενώ δηλώνει ότι υπάρχουν στελέχη του ΚΙΝΑΛ που "στραβοκοιτούν" προς την κυβέρνηση: "Δεν τους εμποδίζει κανείς, στο καλό και να μας γράφουν", τονίζει και τάσσεται εναντίον των ίσων αποστάσεων.