Μητσοτάκης: Η χώρα πληγώνεται από μία ποδοσφαιρική, επιχειρηματική και προσωπική βεντέτα

Μητσοτάκης: Η χώρα πληγώνεται από μία ποδοσφαιρική, επιχειρηματική και προσωπική βεντέτα
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Υπέρ του πρωτοκόλλου τάσσονται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του Κινήματος Αλλαγής. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκφραστεί με "παρών". Με ενδιαφέρον αναμένονται αναφορές στην υπόθεση ΠΑΟΚ- Ξάνθη και τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο

Ξεκίνησε η συζήτηση για την ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις στην Βουλή και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ με την ψήφισή της.

Η Συμφωνία έχει κατατεθεί από την κυβέρνηση με μορφή νομοσχεδίου και τίτλο: «Κύρωση του πρωτοκόλλου τροποποίησης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης της ελληνικής δημοκρατίας και της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

Η συζήτηση γίνεται σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 27 του συντάγματος, το οποίο αφορά τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, για την ακρίβεια «την παραμονή και διέλευση ξένης στρατιωτικής δύναμης στην ελληνική επικράτεια», πράγμα που σημαίνει πως θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια 6 ομιλητές από κάθε κόμμα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ονομαστική ψηφοφορία, έπειτα από αίτημα του ΚΚΕ.

Υπέρ του πρωτοκόλλου τάσσονται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του Κινήματος Αλλαγής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα