Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας αναζητά τις ψήφους της Χ.Α. ακόμα και στις φυλακές του Κορυδαλλού

ΑΘΗΝΑ-Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στο προεδρικό μέγαρο παρουσία του Κάρολου Παπούλια.(PHASMA/M.KARAGIANNIS)
ΑΘΗΝΑ-Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στο προεδρικό μέγαρο παρουσία του Κάρολου Παπούλια.(PHASMA/M.KARAGIANNIS) PHASMA

Τι αναφέρει σε δήλωση της η κυβερνητική εκπρόσωπος, απαντώντας σε όσα λέει στη συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο Αλέξης Τσίπρας

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι με το δικό του τυχοδιωκτικό τρόπο αποφάσισε να «γιορτάσει» τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

«Προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των... "υπέρμαχων του κοινοβουλευτισμού" στους 139, δεν διστάζει να συναθροίσει και τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αναζητώντας τις ακόμη και... στις φυλακές Κορυδαλλού», ανέφερε η κα Βούλτεψη η οποία έκανε λόγο για πρωτοφανή ομολογία σύμπραξης με στόχο την καταστροφή της χώρας.

«Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κανένα άλλο σημείο της συνέντευξης με την οποία ο κ. Τσίπρας τολμά να προβαίνει σε υποδείξεις προς τον πρωθυπουργό σχετικά με τον χρόνο έναρξης της διαδικασίας για την προεδρική εκλογή», συμπλήρωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Επίσης κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης «τις υπογραφές των οποίων συνειδητά συναρίθμησε με αυτές της Χ.Α ο κ. Τσίπρας» να απαντήσουν αν πράγματι του έχουν παραδώσει τα κλειδιά.

«Διαφορετικά πρέπει να τον καταγγείλουν για εξουσιομανή αυθαιρεσία, πολιτικό καιροσκοπισμό και επέμβαση στα εσωτερικά τους. Ιδού η Ρόδος...», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Βούλτεψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Αν ο Σαμαράς έχει 180 βουλευτές, να εκκινήσει νωρίτερα τη διαδικασία εκλογής προέδρου Δημοκρατίας

SHARE:

24Media Network