Βρούτσης: Σήμερα ξηλώνεται μέρος του νόμου Κατρούγκαλου – Δικαιώνεται η ΝΔ

Βρούτσης: Σήμερα ξηλώνεται μέρος του νόμου Κατρούγκαλου – Δικαιώνεται η ΝΔ
Ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης Eurokinissi

Για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μίλησε ο τομεάρχης Εργασίας και βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

“Περιμένω να έρθουν να υπερασπιστούν ένα νομοσχέδιο – δικαίωση για τη ΝΔ και κόλαφο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Προτείναμε τόσον καιρό τη μείωση τον εισφορών και μας κατηγορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο περί “κινήματος της γραβάτας”. Σήμερα ξηλώνεται ένα μεγάλο μέρος του νόμου Κατρούγκαλου και δικαιώνεται η ΝΔ. Θέλω να δω πώς θα δικαιολογήσουν τη μετατόπισή τους” δήλωσε μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 ο τομεάρχης Εργασίας και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης.

“Δεν έχουμε βγει από το μνημόνιο αλλά από τα προγράμματα προσαρμογής. Τρεις μήνες μετά την έξοδο, η Ελλάδα είναι εκτός αγορών” συμπλήρωσε. Καταλόγισε λαϊκισμό και ψέματα στον ΣΥΡΙΖΑ που προ εκλογών “έταζε τα πάντα”.

“Με λοιδόρησαν για τον νόμο μου του 2013, για την αύξηση του κατωτάτου μισθού και τώρα τον υιοθέτησαν”.

“Θα την ψηφίσουμε τη μείωση των εισφορών υπονομεύτηκε το ασφαλιστικό από το νόμο Κατρούγκαλου” συμπλήρωσε.

Για τα αναδρομικά είπε: “Μας ανησυχεί η εξέλιξη με τις πρόσφυγές των συνταξιούχων το πόσο μπορεί να ξεπεράσει και τα 12 δισ. ανάλογα με το αν θα κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος Κατρούγκαλου. Οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές συνδυαστικά με την δημοσιονομική δυνατότητα της χώρας”

Τέλος για τη δήλωση Σολτς, είπε ότι “Το θέμα αφορά καθαρά το ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ δεν ψήφισε τη μείωση των συντάξεων”.

Για τον Νικήτα Κακλαμάνη και την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη Βουλή είπε ότι “το αν σκοτώθηκε η δολοφονήθηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι ένα θέμα ανοιχτό. Δεν είμαιαπό αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος. Η ΝΔ πήρε ξεκάθαρη θέση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα