Βύρων Πολύδωρας στο News 24/7: Ανεπέρειστα όσα υποστηρίζουν εναντίον μου

Βύρων Πολύδωρας στο News 24/7: Ανεπέρειστα όσα υποστηρίζουν εναντίον μου
ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ Eurokinissi

“Όλες μου οι πράξεις είναι τόσο καθαρές και εγγυημένες από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και το Ελεγκτικό Συνέδριο” δηλώνει ο πρώην υπουργός

“Όλες μου οι πράξεις είναι τόσο καθαρές αλλά και εγγυημένες από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και το Ελεγκτικό Συνέδριο” επισημαίνει με δήλωσή του στο news24/7 ο Βύρων Πολύδωρας, μετά την πρωτοβουλία του Κινήματος Αλλαγής να προσέλθει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με το ερώτημα για τη μη αποστολή στη Βουλή της δικογραφίας για την παραλαβή του C4I.

‘Όσα υποστηρίζουν εναντίον μου είναι ανεπέρειστα” δηλώνει -σ.σ. ανεπέρειστος= αυτός που δεν ερείδεται πάνω σε κάτι, ο αστήριχτος, ο αβάσιμος (για επιχειρήματα, τεκμήρια, απολογίες).

Ο Βύρων Πολύδωρας, συνομιλώντας με το news24/7, υπενθυμίζει ότι υπήρξε “μη προταθείς για Προκαταρκτική”, αλλά και ότι τις θέσεις του τις έχει εκφράσει πρωτίστως με δυο αγορεύσεις του στη Βουλή, ενώ επισημαίνει ότι πέτυχε κατά την παραλαβή του C4I έκπτωση 13,5-15 εκατ. Ευρώ, αλλά και ανανέωση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων.

“Έχει αγωνιστεί η ΝΔ να βγάλει ότι περισσότερο μπορούσε ως όφελος” τονίζει ο πρώην υπουργός και επισημαίνει: “Κανείς όμως δεν ήλεγξε το ΚΥΣΕΑ επί Σημίτη, τον Χρυσοχοΐδη, τους άλλους υπουργούς, τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό”.

Ο Β. Πολύδωρας επιμένει ότι το όλο θέμα “είναι ένας χυδαίος αντιπερισπασμός το ΚΙΝΑΛ” διότι η Χαριλάου Τρικούπη “βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση λόγω του Κώστα Σημίτη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα