Χάρης Δούκας για Μαρίνα Σάττι: “Ελπίζω να φέρει τη Eurovision στην Αθήνα”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Χάρης Δούκας καλεσμένος στο #Κρίμα της Zoe Pre
Ο Χάρης Δούκας καλεσμένος στο #Κρίμα της Zoe Pre Caption/Youttube

Οι ευχές του Χάρη Δούκα στη Μαρίνα Σάττι. “Ας φέρει την πρώτη θέση και τα άλλα θα τα λύσουμε εμείς” δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Καλεσμένος στην εκπομπή #Κρίμα στο Youtube με τη Zoe Pre βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη (10/4), ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Μαρίνα Σάττι, για τον διαγωνισμό της Eurovision 2024, και αποκάλυψε το ενδιαφέρον του να φιλοξενήσει τον ερχόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δούκας, αφού αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Σάττι στην Αθήνα, στην εορταστική εκδήλωση της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, δήλωσε πως “ελπίζει να είναι γουρλής, και να φέρει τη Eurovision στην Αθήνα”.

Σχετικά με το αν η Αθήνα μπορεί να “σηκώσει” το βάρος της εν λόγω διοργάνωσης, ο Δήμαρχος απάντησε κατηγορηματικά θετικά.

“Δε το συζητάμε, δε το συζητάμε. Και θα είναι και η καλύτερη διοργάνωση. Ας φέρει την πρώτη θέση και τα άλλα θα τα λύσουμε εμείςανέφερε χαρακτηριστικά.

“Καλή επιτυχία, περιμένουμε το τρόπαιο”, κατέληξε.

@ogaegreece Ο @HarisDoukas δηλώνει έτοιμος να φέρει την Eurovision στην Αθήνα! 💙 #fy #fyp #greece #eurovision2024 #eurovision #esc #eurovisiongreece #esc2024 #fypシ #gr #greece🇬🇷 ♬ original sound – OGAE Greece

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ από τον 55:00:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα