Ξήλωσαν 105 πυραμίδες: Προβοκάτσια εθνικιστών στα σύνορα με πΓΔΜ ερευνά η Αθήνα

Ξήλωσαν 105 πυραμίδες: Προβοκάτσια εθνικιστών στα σύνορα με πΓΔΜ ερευνά η Αθήνα

Σε ακραίους κύκλους επικεντρώνονται οι έρευνες για την καταστροφή των πυραμίδων στη συνοριακή γραμμή στην Π.Ε. Φλώρινας. Βρέθηκαν ίχνη από μπουλντόζα. Τι ερευνούν οι αρμόδιες αρχές και γιατί κάνουν λόγο για «δολιοφθορά»

Σε ακραίους εθνικιστικούς κύκλους φαίνεται να επικεντρώνονται οι έρευνες για την καταστροφή των 105 πυραμίδων που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – ΠΓΔΜ στην Π.Ε. Φλώρινας.

Οι άγνωστοι εκθεμελίωσαν και εγκατέλειψαν τις πυραμίδες στο ίδιο σημείο, στο ύψος της συνοριακής γραμμής από την Τοπική Κοινότητα Μεσοκάμπου έως την Τοπική Κοινότητα Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας. Μια τεράστια δηλαδή περιοχή στην οποία συμπεριλαμβάνεται σε κοντινή απόσταση και το χωριό Μελίτη, με όλους τους συνειρμούς που μπορεί να υπάρξουν.

Οι αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με τις πληροφορίες του news24/7, βρήκαν ίχνη από μπουλντόζα, η οποία εκθεμελίωσε τις πυραμίδες, ενώ αποκλείουν την πιθανότητα κάτι τέτοιο να έγινε κατά λάθος, αφού η απόσταση των καταστροφών είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Σήμερα εκτιμάται ότι θα υπάρξουν νέα ευρήματα, με τις αρμόδιες πηγές που κάνουν λόγο για δολιοφθορά και προβοκάτσια, να ερευνούν εάν επρόκειτο απλώς για μία «παρέα» ανθρώπων της περιοχής ή κάτι σοβαρότερο, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Παράλληλα η Αθήνα αναμένεται να καταλήξει σήμερα πώς θα διαχειριστεί το γεγονός…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα