Χρυσοχοΐδης για γυναικοκτονία 28χρονης: “Είμαι συντετριμμένος – Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Eurokinissi

“Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια, δεν θα αποκρυφτεί τίποτα” διαμήνυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη από τη Θεσσαλονίκη.

Στη σοκαριστική υπόθεση της γυναικοκτονίας της 28χρονης μπροστά στο αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους αναφέρθηκε την Πέμπτη (04/04) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λίγο πριν την έναρξη της σύσκεψης με την ηγεσία της ΕΛΑΣ στην πόλη και τους 14 δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτηρίστε το περιστατικό ως το πιο δύσκολο περιστατικό που έχει αντιμετωπίσει στην πορεία του ως υπουργός αλλά και στην προσωπική του ζωή. «Τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό της 1ης Απριλίου που χάθηκε μια νέα κοπέλα, η Κ.Γ., συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στην μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή» δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Απευθύνω συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτής της νέας γυναίκας. Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα, είμαι βέβαιος πως θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια», διεμήνυσε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός.

Μάλιστα, ο υπουργός έδειξε να αναγνωρίζει λάθη στη διαχείριση του περιστατικού, καθώς είπε ότι μετά τον απολογισμό που θα κάνουν, δεν πρέπει να ξανά συμβούν παρόμοια περιστατικά. «Η ΕΛΑΣ απέστειλε σε όλες τις αρχές αλλά και η ίδια διεξάγει έρευνες με όλο το υλικό χωρίς να αποκρυφτεί τίποτα . Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια ολόκληρη και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας μας και ταυτόχρονα θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει για να μην συμβούν τέτοια γεγονότα» είπε.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα