Υπερδιπλασιάστηκαν τα μέλη και οι σύνεδροι της ΟΝΝΕΔ σε σχέση με το συνέδριο του 2016

Υπερδιπλασιάστηκαν τα μέλη και οι σύνεδροι της ΟΝΝΕΔ σε σχέση με το συνέδριο του 2016
Στιγμιότυπο από συνέδριο της ΟΝΝΕΔ Eurokinissi

Ικανοποίηση στη γαλάζια νεολαία για τη συμμετοχή εν όψει 12ου συνεδρίου, καθώς έσπασαν τα κοντέρ. Ραγδαία βελτίωση όσον αφορά στις γυναίκες και νέους κάτω των 22 ετών

Η συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης συνέδρων για το 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, που ολοκληρώθηκε χθες, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς τα μέλη και οι σύνεδροι είναι υπερδιπλάσιοι από την αντίστοιχη διαδικασία του 2016.

Στη γαλάζια νεολαία σημείωναν με ικανοποίηση ιδιαίτερα τη βελτίωση των επιδόσεων σε γυναίκες και νέους κάτω των 22 ετών.

Συγκεκριμένα, 70.490 μέλη εξέλεξαν περισσότερους από 2.000 συνέδρους, οι οποίοι θα βρεθούν στο Metropolitan Expo μεταξύ 4 και 6 Οκτωβρίου για το Συνέδριο.

Μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αναμένετο ότι το γενικότερο πολιτικό κλίμα θα ευνοούσε τη συμμετοχή, όμως στελέχη της γαλάζιας νεολαίας θεωρούν ότι η αύξηση- ρεκόρ οφείλεται κυρίως στην επιτυχημένη τριετία του Κώστα Δέρβου στη νεολαία, αλλά και την υποψηφιότητα του Παύλου Μαρινάκη για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.

Ο κ.Μαρινάκης που αναμένεται να εκλεγεί νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, λένε στελέχη της γαλάζιας νεολαίας, φαίνεται ότι εμπνέει τόσο το μηχανισμό της νεολαίας της ΝΔ, όσο και ανένταχτους μέχρι στιγμής νέους, οι οποίοι εγγράφηκαν για πρώτη φορά μέλη, με αποτέλεσμα την αύξηση ρεκόρ της συμμετοχής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version