Υπηρεσιακή κυβέρνηση κοινής αποδοχής ζητούν οι "Ενεργοί Πολίτες" του Μανώλη Γλέζου

Παρουσίαση του βιβλίου της Ρένας Δούρου, Περιφερειάρχη Αττικής, με τίτλο «Μια κουβέντα με τον Γλέζο», παρουσία του  προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, Αθήνα, 25 Ιουνίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Παρουσίαση του βιβλίου της Ρένας Δούρου, Περιφερειάρχη Αττικής, με τίτλο «Μια κουβέντα με τον Γλέζο», παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, Αθήνα, 25 Ιουνίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η πρόταση του Μανώλη Γλέζου για τον τρόπο με τον οποίο η χώρα θα οδηγηθεί στις εκλογές

Την πεποίθηση πως η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές εκφράζουν οι Ενεργοί Πολίτες του Μανώλη Γλέζου μέσα από ανάρτηση της ιστοσελίδας τους.

Πιο συγκεκριμένα, η κίνηση που απηχεί τις απόψεις του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς προτείνει στον τίτλο της ανάρτησης "να οριστεί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπηρεσιακή κυβέρνηση, κοινής αποδοχής, που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές".

Η ανάρτηση αναλυτικά:

"Αυτή η κυβέρνηση,

Με τον λαϊκισμό της - όπως αυτός εκφράζεται από στελέχη της -

Με τον αυταρχισμό της - όπως αυτός εκφράζεται από τις δυνάμεις καταστολής που εξαπολύει καθημερινά κατά των πολιτών -.

Με τις μεθοδεύσεις της - όπως αυτές εκφράζονται με τις παρεμβάσεις της στη Δικαιοσύνη, αλλά και τον τρόπο που νομοθετεί -.

Με τη διαπλοκή που την στηρίζει - σε επιχειρηματικό και όχι μόνο.... επίπεδο -.

Με την υποταγή της στην Τρόικα - όπως αυτά που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια, με το Βερολίνο να δίνει εντολές και οι Σαμαράς-Βενιζέλος να εκτελούν-.

Δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Μέλημά της θα είναι να παραδώσει καμμένη γη.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ας αναλάβει την ύστατη ώρα την ευθύνη του".

SHARE: