Υποψήφιος της Ένωσης Κεντρώων ο 'Αριστερός' που φώναξε στον Τσίπρα

Συζήτηση, για δεύτερη ημέρα, στην Ολομέλεια ατης Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις", την Κυριακή 22 Μαΐου 2016. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση, για δεύτερη ημέρα, στην Ολομέλεια ατης Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις", την Κυριακή 22 Μαΐου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Πήρε άδεια εισόδου για τα θεωρεία της Ολομέλειας από τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε το περιστατικό με τις φωνές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού (Vid)

Υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ήταν ο πολίτης που φώναξε από τα θεωρεία «εγώ είμαι ο Αριστερός εδώ πέρα !» διακόπτοντας την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βουλή ο διαμαρτυρόμενος πολίτης που διέκοψε για λίγο τη συζήτηση είχε τοποθετηθεί στις λίστες του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, δεν πήρε άδεια από την Ένωση Κεντρώων αλλά από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μιχελογιαννάκη όπως αποδείχθηκε από τα στοιχεία που δίνονται στην ασφάλεια για την είσοδο των πολιτών στα θεωρεία της Ολομέλειας. 

SHARE:

24Media Network