Υπόθεση Γεωργούλη: “Ιατρικά έγγραφα επιβεβαιώνουν την καταγγελία”

Υπόθεση Γεωργούλη: “Ιατρικά έγγραφα επιβεβαιώνουν την καταγγελία”
Αλέξης Γεωργούλης Philippe BUISSIN/© European Union 2023

Η Ζέφη Δημαδάμα, αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, έδωσε στο φως νέα στοιχεία για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία εις βάρος του για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η προσωποποιημένη καταγγελία για «βαριά ποινικά αδικήματα» εις βάρος του ευρωβουλευτή έγινε στις βελγικές αρχές το 2020. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η καταγγελία είναι επώνυμη -και ως προς την καταγγέλλουσα και ως προς τον φερόμενο ως δράστη- από τον χρόνο πλησίον της πράξης.

Από την πρώτη στιγμή, δε, το ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για σοβαρά ποινικά αδικήματα μετά τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

Μιλώντας στο MEGA, η Ζέφη Δημαδάμα, αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, μίλησε για την υπόθεση υποστηρίζοντας πως υπάρχουν ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταγγελία.

«Από όσο γνωρίζουμε υπάρχουν και κάποια ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταγγελία της γυναίκας. Αναμένουμε και εμείς να δούμε την έκβαση της υπόθεσης. Δεν είναι θέμα κομματικής εκμετάλλευσης» είπε η ίδια και απηύθυνε έκκληση να προστατευτεί η καταγγέλλουσα.

Στο πλαίσιο αυτό, άσκησε δριμεία κριτική σε όσους έχουν διαρρεύσει τη φωτογραφία και τα στοιχεία της, κάνοντας λόγο για ανθρωποφαγία.

«Είναι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και είναι μία γυναίκα που έχει ένα καλό βιογραφικό, εργάζεται και ενδιαφέρεται για το κοινό καλό. Αυτή τη στιγμή κατακρεουργείται, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για το θύμα. Αυτή η γυναίκα βιάζεται κάθε ώρα με τις διαρροές. Οι πληροφορίες που είχαμε είναι πως υπήρξε διαρροή από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να πιστεύω πως κανένα κόμμα δεν βάζει την πολιτική του ταυτότητα πάνω από μία καταγγελία.

Πρέπει να είμαστε όλοι αρωγοί και να είμαστε δίπλα στο θύμα. Υπάρχουν αρκετά Μέσα που έχουν μιλήσει για το βιογραφικό της έχουν πει το όνομα της. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν βαριά ποινικά αδικήματα και οι βελγικές Αρχές κάνουν μία ενδελεχή έρευνα, αν και καθυστερημένα» κατέληξε.






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα