Ζαχαριάδης: Άτολμη και άνευρη η τοποθέτηση Μητσοτάκη στο υπουργικό

Ζαχαριάδης: Άτολμη και άνευρη η τοποθέτηση Μητσοτάκη στο υπουργικό
Ο Κώστας Ζαχαριάδης Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε θεσμικό φάουλ την υπαγωγή του ΑΠΕ και της ΕΡΤ στο Μαξίμου και την ίδια ώρα κατηγόρησε τον κ. Χρυσοχοϊδη ότι απαξίωσε την ηγεσία της ΕΛΑΣ.

“Άτολμη, άνευρη και χλιαρή” χαρακτήρισε την πρώτη τοποθέτηση Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο ο Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε θεσμικό φάουλ την υπαγωγή του ΑΠΕ και της ΕΡΤ στο Μαξίμου και την ίδια ώρα κατηγόρησε τον κ. Χρυσοχοϊδη ότι απαξίωσε την ηγεσία της ΕΛΑΣ μιλώντας για κομματικές τοποθετήσεις.

Σημείωσε μάλιστα, ότι οι ηγεσίες στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας δεν πρέπει να “πυροβολούνται” και να αντιμετωπίζονται κομματικά.

Τάχθηκε κατά της ένταξης της μεταναστευτικής πολιτικής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας για απόφαση που πηγαίνει πίσω τη χώρα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Σχολίασε επίσης και τη δήλωση Κρεμαστινού στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 που αποκάλεσε μονόδρομο τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ. Ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε για σοβαρή και ενδιαφέρουσα τοποθέτηση.

“Μακάρι να βρει ευήκοα ώτα στην παράταξή του” υπογράμμισε, λέγοντας ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για όσους θέλουν να αντιπολιτευθούν τη ΝΔ στη βάση μιας προοδευτικής ατζέντας και αφού εξεταστούν οι διαφωνίες και οι συμφωνίες θα ακολουθήσει το επόμενο βήμα.

“Θα είμαστε παντού” απάντησε όταν ρωτήθηκε για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα “ξανακατέβει στους δρόμους” τώρα που είναι στην αντιπολίτευση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα