Ζαχαριάδης: Η Γεροβασίλη θα μπορούσε να είναι η αντιπαραθετική υποψηφιότητα στον Κασσελάκη

Διαβάζεται σε 2'
Κώστας Ζαχαριάδης
Κώστας Ζαχαριάδης EUROKINISSI

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη για τη φράση του “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε” εξαπέλυσε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μετά την παρέμβαση Τσίπρα και την ομιλία Κασσελάκη που ακολούθησε στο πλαίσιο του συνεδρίου του κόμματος μίλησε το πρωί της Παρασκευής (23/02) ο Κώστας Ζαχαριάδης, “δείχνοντας” την Όλγα Γεροβασίλη ως εκείνη που θα μπορούσε να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ζαχαριάδης χαρακτήρισε “απολύτως θετική” την παρέμβαση Τσίπρα επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διανύει μια περίοδο κατά την οποία αντιμετωπίζει “σοβαρό πρόβλημα ηγεσίας” εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Την περίοδο Κασσελάκη, το κόμμα κατρακυλά και πολιτικά και δημοσκοπικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι πολιτικά και οργανωτικά αφυδατωμένος” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαχαριάδης, επισημαίνοντας την ανάγκη ισχυροποίησης του κόμματος.

Στη συνέχεια, μάλιστα, αναφέρθηκε και στο πρόσωπο της Όλγας Γεροβασίλη, χαρακτηρίζοντάς την ως μια “θετική” ενδεχόμενη επιλογή για τη διεκδίκηση της ηγεσίας. “Φυσικά θα υπάρξει αντιπαραθετική υποψηφιότητα στον Στέφανο Κασσελάκη”, σχολίασε προσθέτοντας ότι “η Ολγα Γεροβασίλη θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο”.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στον κ. Κασελάκη λέγοντας χαρακτηριστικά:Δεν δέχομαι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει από το βήμα “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε”. Δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε σύντροφοι. Είναι μια απολιτική αντίληψη των πραγμάτων”.

“Δεν θα κάνουμε το κόμμα μας αρένα” είπε στη συνέχεια, συμπληρώνοντας ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απασχολεί το ενδιαφέρον της κοινωνίας πολιτικά και όχι στις κοσμικές στήλες”.

Επιστρέφοντας στη χθεσινή παρέμβαση Τσίπρα, επεσήμανε πως για να τεθεί ζήτημα παρέμβασής του στο εξάμηνο της νέας ηγεσίας “κάτι δεν πάει καλά”.

“Μπορούμε να δεχτούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι 3ο ή 5ο κόμμα; Δεν θα μιλήσουμε; Δεν θα τοποθετηθούμε; Με τον Αλέξη Τσίπρα κρινόμασταν κάθε μέρα και ο Τσίπρας παραμέρισε μετά τη συντριπτική ήττα. Δεν περιμένουμε κανέναν στην γωνία, το θέμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να μην βρεθεί στην γωνία” πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα