Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Ραγκούσης επιμένουν για ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ στους Ευρωσοσιαλιστές

Διαβάζεται σε 1'
Οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης και Γιάννης Ραγκούσης
Οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης και Γιάννης Ραγκούσης INTIME

Τονίζουν πως «πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι σήμερα το 62% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τοποθετούν το κόμμα στην Κεντροαριστερά»

«Είναι στο χέρι μας πλέον να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για να γίνει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ισχυρός και πλειοψηφικός απέναντι στη ΝΔ», αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους τα μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης, που τάσσονται υπέρ της «στροφής στην Κεντροαριστερά» και της ένταξης του κόμματος στην Ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Ειδικότερα, σημειώνουν ότι «η Πρόεδρος των Ευρωσοσιαλιστών κα. Γκαρθία-Πέρεθ μεταξύ άλλων δήλωσε ότι προέχει “ο ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίσει πού βρίσκεται και πού θέλει να ανήκει”».

Ταυτόχρονα, τονίζουν πως «πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι σήμερα το 62% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία τοποθετούν το κόμμα στην Κεντροαριστερά και αν αθροίσουμε και όσους το τοποθετούν στο Κέντρο, φτάνουν μαζί το 72%». «Στην ίδια έρευνα, οι ψηφοφόροι μας υποστηρίζουν τις πάγιες ταυτοτικές θέσεις του κόμματος γεγονός που δείχνει πως η τοποθέτησή μας στην Κεντροαριστερά δεν συνεπάγεται αλλοίωση της φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αλλά ευθυγράμμιση με την εκλογική του βάση και την εκλογική του προσδοκία».

Οι κ.κ. Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Ραγκούσης, επισημαίνουν ότι «πρόκειται για θετικές εξελίξεις».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα