Ζητείται έκτακτη συνεδρίαση της Διάσκεψης Προέδρων για τον Κασιδιάρη

Ζητείται έκτακτη συνεδρίαση της Διάσκεψης Προέδρων για τον Κασιδιάρη
Δίκη του βουλευτή της "Χρυσής Αυγής" Ηλ. Κασιδιάρη την Πέμπτη 7 Μαρτίθου 2013, για συνέργεια στην υπόθεση ληστείας και ξυλοδαρμού ενός μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη το 2007. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Έκτακτη συνεδρίαση της Διάσκεψης Προέδρων για τη συμπεριφορά Κασιδιάρη στην Προανακριτική, ζητούν τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Την έκτακτη συνεδρίαση της Διάσκεψης των προέδρων της Βουλής, προκειμένου να συζητηθεί η στάση της Χρυσής Αυγής σε σχέση με τη λειτουργία της Προκαταρκτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ζητούν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι Απόστολος Κακλαμάνης, Λεωνίδας Γρηγοράκος και Ιωάννης Μανιάτης.

Παράλληλα, σε γραπτή δήλωση του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου κατηγορεί τον Ηλία Κασιδιάρη για ναζιστική ιδεολογία.

«Η συμπεριφορά του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής ήταν αντιδημοκρατική, θλιβερή και χυδαία, απόρροια της ναζιστικής ιδεολογίας του. Προφανώς ο κ. Κασιδιάρης δεν ενδιαφέρεται για την αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με τη Λίστα Λαγκάρντ και την απόδοση δικαιοσύνης», τονίζει ο κ. Οικονόμου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα