Ζητούν να καταργηθεί η ονομασία "Αλέξανδρος Νικολαϊδης" στο γήπεδο της Σκύδρας-Τι απαντά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής

O Aλέξανδρος Νικολαϊδης
O Aλέξανδρος Νικολαϊδης EUROKINISSI

Στο αν μην τι άλλο πρωτοφανέρωτο αίτημα να πάψει να ονομάζεται "Αλέξανδρος Νικολαϊδης" το κλειστό της Σκύδρας αντέδρασε ο Ελληνας Ολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σάλος έχει ξεσπάσει με το αίτημα μερίδας πολιτών της Σκύδρας να πάψει να ονομάζεται "Αλέξανδρος Νικολαϊδης" το κλειστό της πόλης επειδή ο Ελληνας Ολυμπιιονίκης. .πολιτικοποιήθηκε (είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη σχετική ανακοίνωσή τους τονίζουν: "Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία της Σκύδρας πληροφορήθηκε πως ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης πολιτικοποιήθηκε, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού, μιας και δεν δύναται ένας Ολυμπιονίκης πρότυπο της νεολαίας, να πολιτικοποιηθεί και να υποστηρίζει δημόσια την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας, γεγονός που έρχεται όχι μόνο σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και με το ψήφισμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων που υιοθέτησε πρώτο σε όλη την Ελλαδα το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας μη αποδεχόμενο την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία!

Για τους λόγους αυτούς κι επειδή δεν επιθυμούμε στους χώρους όπου αθλούνται τα παιδιά μας να υπάρχουν πρότυπα ανθρώπων που από Ολυμπιονίκες μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς... Καλούμε όλους τους δημότες της Σκύδρας αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 2:30 το μεσημέρι έξω από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας για συλλογή υπογραφών με αίτημα προς το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας την κατάργηση της ονομασίας Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γυμναστήριο) Σκύδρας και υπέρ της αλλαγής αυτού.

ADVERTISING

ΥΓ.: Ευχή όλων μας είναι η απόσυρση της υποψηφιότητας του και η μη ενασχόληση του με την πολιτική γενικότερα. Ώστε να σταματήσει η συλλογή των υπογραφών».

Νικολαϊδης: Να μιλήσουν με ονοματεπώνυμα

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο οποίος την Πέμπτη μίλησε στην Εδεσσα, έμεινε έκπληκτος στο άκουσμα της είδησης. Αντέδρασε παράλληλα με δήλωση με την οποία καλεί όσους να αντιδρούν να μιλήσουν με ονοματεπώνυμα.

"Το κλειστό της Σκύδρας πήρε τ' όνομά μου μετά από επιτυχίες που έφερα με τα χρώματα της εθνικής ομάδας σε μεγάλες διοργανώσεις. Αν όμως κάποιοι από τους πολίτες της Σκύδρας νιώθουν ότι θίγονται από την επιλογή μου να θέσω υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές και να είμαι ενεργός πολιτικά, τους καλώ να μιλήσουν με ονοματεπώνυμα για να δούμε ποια πλευρά έχουν επιλέξεις στη ζυγαριά της δημοκρατίας".

Την ίδια ώρα οι σελίδες του Ελληνα Ολυμπιονίκη στα social media έχουν κατακλυστεί με υβριστικά μηνύματα από "υπερπατριώτες" που τον ψέγουν για τη στάση του στο Μακεδονικό ζήτημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ευρωεκλογές
SHARE:

24Media Network