Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής Θεοχάρη στο Ποτάμι

Στιγμιότυπο από τις εργασίες του Athens Energy Forum την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016. Στο Forum συμμετέχουν περισσότεροι από 40 διακεκριμένοι ομιλητές, μεταξύ αυτών υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επενδυτικών και ενεργειακών ομίλων, εκπρόσωποι κυβερνήσεων, ακαδημαϊκοί και ειδικοί εμπειρογνώμονες. To Athens Energy Forum 2016, το οποίο οργανώνεται για τέταρτη χρονιά στην Αθήνα, θα διερευνήσει τις επιπτώσεις των πρόσφατων εξελίξεων στο περιφερειακό γεωπολιτικό χάρτη στον τομέα της ενέργειας, με έμφαση στην επιχειρηματική και πολιτική πραγματικότητα ενώ παράλληλα θα εστιάσει στις ευκαιρίες που προσφέρονται στον ενεργειακό τομέα για την Ελλάδα και την ευρύτερη. περιοχή. 
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από τις εργασίες του Athens Energy Forum την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016. Στο Forum συμμετέχουν περισσότεροι από 40 διακεκριμένοι ομιλητές, μεταξύ αυτών υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επενδυτικών και ενεργειακών ομίλων, εκπρόσωποι κυβερνήσεων, ακαδημαϊκοί και ειδικοί εμπειρογνώμονες. To Athens Energy Forum 2016, το οποίο οργανώνεται για τέταρτη χρονιά στην Αθήνα, θα διερευνήσει τις επιπτώσεις των πρόσφατων εξελίξεων στο περιφερειακό γεωπολιτικό χάρτη στον τομέα της ενέργειας, με έμφαση στην επιχειρηματική και πολιτική πραγματικότητα ενώ παράλληλα θα εστιάσει στις ευκαιρίες που προσφέρονται στον ενεργειακό τομέα για την Ελλάδα και την ευρύτερη. περιοχή. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής τοιυ Χάρη Θεοχάρη στο Ποτάμι. Ο ανεξάρτητος βουλευτής ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τέτοια πρόθεση. Απαντά σε όσους τον ρωτούν κάπως έτσι: "δεν είναι ζήτημα επιστροφής. Αν υπάρχει αξιόπιστο σχέδιο διάσωσης θα μπορούσα να βοηθήσω. Ο χώρος είναι πιο σημαντικός από κόμματα ή πρόσωπα". Για το Ποτάμι πάνως, εάν αυτό συμβεί, θα είναι η πρώτη καλή είδηση μετά από καιρό και ίσως θα ενισχύσει τα επιχειρήματα εκείνων που εισηγούνται στον Σταύρο Θεοδωράκη αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές.

SHARE:

24Media Network