Αυτοκριτική ΑΚΕΛ για το “φάουλ” στον Τσίπρα

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζο Μπάιντεν, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στο Μέγαρο Μαξίμου.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζο Μπάιντεν, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στο Μέγαρο Μαξίμου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η “είδηση” πως ο Πάνος Καμμένος θα μετέβαινε στην Κύπρο για να τιμήσει τον... στρατηγό Γεώργιο Γρίβα πυροδότησε επίθεση του “αδελφού” κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΚΕΛ, στην ελληνική κυβέρνηση, ενώ η βουλευτής του κόμματος Ειρήνη Χαραλαμπίδου έφτασε στο σημείο να να καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα “να μαζέψει τους ανιστόρητους της κυβέρνησής του”. Εν τέλει, ο Πάνος Καμμένος ουδέποτε έλαβε πρόσκληση και χθες, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ανέλαβε να επαναβεβαιώσει τις εξαιρετικές σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΚΕΛ. Μιλώντας στο “Ράδιο Πρώτο”, ο Κυπριανού υπογράμμισε για την ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι “έγινε ένα μεγάλο λάθος” και επανέλαβε ότι είναι “λανθασμένο να τοποθετείται ένας βουλευτής του ΑΚΕΛ εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης”. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει ήδη τηλεφωνήσει στο Μαξίμου και περιμένει να συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, για να λυθεί η “παρεξήγηση”..

SHARE: