Η επιστροφή Κοντογιάννη στη Συγγρού

Ενημέρωση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής από τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου  Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη , σχετικά με την ανασυγκρότηση του Υπουργείου και την αναδιάρθρωση των Λιμενικών Αρχών.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ενημέρωση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής από τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη , σχετικά με την ανασυγκρότηση του Υπουργείου και την αναδιάρθρωση των Λιμενικών Αρχών. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ένα νέο πρόσωπο από τα... παλιά, επέστρεψε στη Συγγρού σε ρόλο συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα τύπου και ΜΜΕ. Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή και δημοσιογράφο, Γιώργο Κοντογιάννη. Μητσοτακικό βέβαια στέλεχος, ο Κοντογιάννης όμως είχε και στο παρελθόν υπηρετήσει σε πόστο σχετικό με τον τύπο, στη Ρηγίλλης τότε επί Κώστα Καραμανλή. Όπως πληροφορούμεθα, ορίστηκε χθες στη νέα του θέση, από την οποία θα συμβάλλει στη χάραξη της επικοινωνιακής στρατηγικής της ΝΔ. Και είναι ένας τομέας στον οποίο κάθε βοήθεια θα είναι προφανώς ευπρόσδεκτη.

SHARE: