Η Μεγαλοοικονόμου εισέβαλε στο γραφείο του Λεβέντη στη Βουλή

Συζήτηση από την Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για την παιδεία. Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση από την Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για την παιδεία. Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Πρωτοφανή αναστάτωση στο γραφείο του Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή προκάλεσε… το συνέδριο της ΝΔ. Και αυτό γιατί η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, έκανε «άνω – κάτω» το γραφείο του κ. Λεβέντη διαμαρτυρόμενη για τις θετικές αναφορές του βουλευτή του κόμματος, Μάριου Γεωργιάδη, προς τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο του σαββατοκύριακου. «Δεν έχει τσίπα. Πουλά τους βουλευτές του για μια έδρα στη Νέα Δημοκρατία» κατήγγειλε η κυρία Μεγαλοοικονόμου βάζοντας στο στόχαστρο τον κ. Γεωργιάδη τον οποίο κατηγόρησε, μάλιστα, ότι έκανε «τεμενάδες» στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι παρά την οικειοθελή αποχώρησή της από την Ένωση Κεντρώων η κυρία Μεγαλοοικονόμου αρέσκεται να παρεμβαίνει στα εσωτερικά του πρώην κόμματός της και μάλιστα τον Οκτώβριο είχε ζητήσει και την «παραίτηση» του κ. Λεβέντη.

SHARE:

24Media Network