Η πρώην στην εκδήλωση του ιδρύματος Μητσοτάκη

Συζήτηση και ψήφιση, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης "Εθνικό Μητρώο Φορτοεκφορτωτών, Εθνικό Μητρώο Ιδιωτικών Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας και άλλες διατάξεις", την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και ψήφιση, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης "Εθνικό Μητρώο Φορτοεκφορτωτών, Εθνικό Μητρώο Ιδιωτικών Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας και άλλες διατάξεις", την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Στο αυστηρά επιλεγμένο ακροατήριο του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» όπου ήταν από τα πριν καθορισμένο μέχρι και το που θα καθίσει ο κάθε καλεσμένος στην εκδήλωση που έγινε στο μέγαρο Μουσικής στη μνήμη του Επίτιμου προέδρου της ΝΔ και είχε θέμα την παρακαταθήκη της αρχαίας ελληνικής δημοκρατίας, ξεχώρισε η παρουσία της ανεξάρτητης βουλευτίνας Κατερίνας Μάρκου, η οποία δεν διαθέτει κάποια άλλη θεσμική ιδιότητα όπως πχ ο επίσης παρόντας στην εν λόγω εκδήλωση κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας. Η κα Μάρκου εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει από το Ποτάμι και φέρεται να επιθυμεί την ένταξή της στα γαλάζια ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές. Το βέβαιο είναι πάντως πως ανεξάρτητα από τι θα γίνει τελικά, η ίδια φροντίζει με τις εμφανίσεις της στο ακροατήριο του Κυριάκου Μητσοτάκη να διατηρεί το φλερτ με τις γαλάζιες λίστες.

SHARE: