Ο Κατσίκης κατάφερε να ψηφίσει και 'ναι' και 'όχι'

Special Permanent Committee on Equality, Youth and Human Rights in Greek Parliament, in Athens, Greece on Sep. 27, 2017. /    ,        27 , 2017.
Special Permanent Committee on Equality, Youth and Human Rights in Greek Parliament, in Athens, Greece on Sep. 27, 2017. / , 27 , 2017. ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Το πρωτοφανές κατάφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσικης: Να ψηφίσει και "ναι" και "όχι" στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου. Ναι, πρόκειται για τον ίδιο βουλευτή που μας είχε τρελάνει, υποστηρίζοντας ότι έαν δοθεί η δυνατότητα στους διεμφυλικούς να αναγνωρίζονται νομικά ως το φύλο με το οποίο ταυτίζονται, θα αλωθεί το άβατο του Αγίου 'Ορους και ο αθλητισμός. Μπροστά όμως στον κίνδυνο να δημιουργηθούν εντυπώσεις για τη συνοχή της κυβέρνησης, οι ΑΝΕΛ με πρώτο τον Πάνο Καμμένο ψήφισαν ναι επί της αρχής και όχι στο άρθρο τρία (δηλαδή στη δυνατότητα αλλαγής φύλου υπό προϋποθέσεις από τα 15 έτη), αλλά ο Κατσίκης ψήφισε ναι επί της αρχής και όχι σε όλα τα άρθρα. Ξεσήκωσε δε θύελλα σχολίων και αντιδράσεων, λόγω της σθεναρής αντίστασης του το προηγούμενο διάστημα. Τις οποίες ξεπέρασε σαν ευέλικτο... κατσίκι.

SHARE:

24Media Network