Οικουμενική

ΑΘΗΝΑ-Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα με τίτλο: «Ευρωπατριωτισμός ή Εθνοκεντρισμοί, Οι εσωτερικοί ανταγωνισμοί, οι εξωτερικές απειλές και τα όρια της συνεργασίας στην ΕΕ.»  Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα με τίτλο: «Ευρωπατριωτισμός ή Εθνοκεντρισμοί, Οι εσωτερικοί ανταγωνισμοί, οι εξωτερικές απειλές και τα όρια της συνεργασίας στην ΕΕ.» Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Η Φώφη Γεννηματά μιλούσε όπως αναφέραμε χθες στη Θεσσαλονίκη, “έδρα” του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν όμως στην Αθήνα. Προς θεού, μην πάει ο νους σας σε κάποιο πολιτικό συμβολισμό. Ο Βενιζέλος είχε αναλάβει την υποχρέωση να μιλήσει στην παρουσίαση του βιβλίου του εκπροσώπου του Ποταμιού Δημήτρη Τσιόδρα, όπου ομιλητές ήταν επίσης ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Άννα Διαμαντοπούλου και -για να μην πάει ούτε κάπου αλλού ο νους σας- ο Νίκος Βούτσης. Οικουμενική δηλαδή. Μάλιστα το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που φωτογραφήθηκε μαζί με το Βενιζέλο.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network