'Παρών' ψήφισε η Παπακώστα για τα οικογενειακά επιδόματα

Η Κατερίνα Παπακωστα στην συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και άλλες διατάξεις", Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Η Κατερίνα Παπακωστα στην συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και άλλες διατάξεις", Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Παρών ψήφισε η Κατερίνα Παπακώστα στη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που αφορά στα οικογενειακά επιδόματα. Η γραμμή της ΝΔ ήταν να καταψηφιστεί το συγκεκριμένο άρθρο. Τώρα βέβαια θα πείτε ότι η Παπακώστα είναι πλέον ανεξάρτητη βουλευτής, επομένως δεν είναι και υποχρεωμένη να τηρεί τη γραμμή του κόμματος που τη διέγραψε. Έχει όμως ενδιαφέρον η στάση της.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network