Στα Καλύβια

Παρουσίαση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας για τη βελτίωση του καθεστώτος δωρεάς ανθρωπίνων ιστών β οργάνων και μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, από την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο  του Κόμματος, βουλευτή Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως και του υπεύθυνου του Τομέα Υγείας, βουλευτή Λάρισας, Χρήστο Κέλλα, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας,  Κυριάκου Μητσοτάκη.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Παρουσίαση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας για τη βελτίωση του καθεστώτος δωρεάς ανθρωπίνων ιστών β οργάνων και μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, από την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο του Κόμματος, βουλευτή Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως και του υπεύθυνου του Τομέα Υγείας, βουλευτή Λάρισας, Χρήστο Κέλλα, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Εκδηλώσεις μαζί με τη γραμματεία Αυτοδιοίκησης της ΝΔ συνδιοργανώνει το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ.Καραμανλής και χθες μετά τις δύο πρώτες σε Κηφισιά και Γλυφάδα, πραγματοποιήθηκε η τρίτη στα Καλύβια. Ο δήμαρχος Σαρωνικού είναι άλλωστε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου. Ομιλητής μεταξύ άλλων ήταν ο καθηγητής Αραβώσης, σύμβουλος του Μητσοτάκη σε θέματα περιβάλλοντος. Από βουλευτές και πολιτευτές της Αττικής το παρών έδωσαν οι δύο “παλιοί” της περιφέρειας Γιώργος Βλάχος και Θανάσης Μπούρας και ο νεαρός πολιτευτής Γιώργος Κώτσηρας.

SHARE: