Τα ελληνικά του Παπαδημητρίου

Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης  "Απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων, άρση κανονιστικών εμποδίων στον ανταγωνισμό και λοιπές διατάξεις", την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης "Απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων, άρση κανονιστικών εμποδίων στον ανταγωνισμό και λοιπές διατάξεις", την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Κι ένα καλό, που δεν προλάβαμε να γράψουμε χθες. Προχθές λοιπόν ήταν η πρώτη εμφάνιση του νέου εξωκοινοβουλευτικού υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου στη Βουλή. Ο Παπαδημητριού που επέστρεψε από Αμερική για να αναλάβει το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ξεκίνησε λοιπόν απολογούμενος για τα ελληνικά του. Είπε συγκεκριμένα: "Τα ελληνικά μου δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει. Μια και είχα μέχρι προ 2,5 εβδομάδων εκτεταμένη παραμονή στις ΗΠΑ. Τα ελληνικά δεν τα χρησιμοποιούσα πολύ εκτός από όταν ήθελα να μαλώσω τα παιδιά μου. Ζητώ λοιπόν την κατανόησή σας." Υποθέτουμε πάντως ότι δεν έφταιγε το επίπεδο ελληνικών του υπουργού που φάνηκε να κινειται σε άλλη λογική από το συνάδελφο του Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα της συμμετοχής ή μη του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, αλλά που το ζήτημα είναι δύσκολο ούτως ή άλλως.

SHARE: