Το δεύτερο ταξίδι Μητσοτάκη σε χώρα του Περσικού Κόλπου μέσα σε δύο μήνες

Ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη  στη 2η συνάντηση των Αθηνών για τις Ευρωπαϊκές ΜμΕ με θέμα "Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και Οικονομική Δημοκρατία: μοχλοί ανάπτυξης και καινοτομίας", Παρασκευή 9/3/2018. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη 2η συνάντηση των Αθηνών για τις Ευρωπαϊκές ΜμΕ με θέμα "Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και Οικονομική Δημοκρατία: μοχλοί ανάπτυξης και καινοτομίας", Παρασκευή 9/3/2018. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Μέσα σε διάστημα σχεδόν δύο μηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ταξιδέψει ξανά σε χώρα του περσικού κόλπου. Αυτή τη φορά θα επισκεφθεί το Κατάρ και θα έχει συνάντηση πέραν των ανώτατων στελεχών της επενδυτικής αρχής του Εμιράτου και με τον ίδιο τον εμίρη Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani. Το ταξίδι και οι συναντήσεις αυτές θα γίνουν σήμερα και στο επίκεντρο θα βρεθούν διμερείς σχέσεις και επενδύσεις. Το προηγούμενο ταξίδι του προέδρου της ΝΔ είχε γίνει το Σαββατοκύριακο 27-28 Γενάρη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στη Σαουδική Αραβία πάντως δεν έχει ακόμη πάει, ίσως λόγω Καμμένου.

SHARE: