Chocolate Fest 2023: 10 λόγοι που ΔΕΝ πρέπει να το χάσεις

Chocolate Fest 2023: 10 λόγοι που ΔΕΝ πρέπει να το χάσεις
Chocolate Fest afroditi_zaggana

Ένας δημοσιογράφος του NEWS24/7 συγκεντρώνει τα 10 πράγματα, που -κατά τη γνώμη του- θα οδηγήσουν όλους μας στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι από τις 10 μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

Ας μη γελιόμαστε.

Λίγοι είναι εκείνοι που δεν λυγίζουν μπροστά σε ένα συντριβάνι σοκολάτας ή στη θέα ενός μπολ προφιτερόλ ή σε ένα κομμάτι αχνιστό brownies.

Chocolate Fest afroditi_zaggana

Τα συναισθήματα που γεννιούνται τρώγοντας κανείς σοκολάτα πολλά, όμως αν κάποιο επικρατεί μέσα σε αυτή τη γευστική εμπειρία, αυτό είναι σίγουρα η αγάπη. Σε μία εποχή λοιπόν που όλα αλλάζουν, αυτό που χρειαζόμαστε, και που πάντα θα χρειαζόμαστε, είναι αγάπη. Και λίγη σοκολάτα. Ίσως λίγη παραπάνω. Γιατί αγάπη και σοκολάτα πάνε μαζί δημιουργώντας έναν ακαταμάχητο συνδυασμό.

Chocolate Fest afroditi_zaggana

Με σύνθημα #ElaOposEisai το πιο απολαυστικό και σοκολατένιο φεστιβάλ, Chocolate Fest 2023, επιστρέφει για τέταρτη χρονιά και το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους σε μία θεματική έκθεση με θέμα την αγάπη για τη σοκολάτα.

Για πέντε ημέρες, από τις 10 μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου μία σοκολατοχώρα “προσγειώνεται” στο Γκάζι όπου τα μεγαλύτερα brands σοκολάτας, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης θα συναντηθούν στο μεγαλύτερο θεματικό event σοκολάτας στην Ελλάδα και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να εκφράσουν την αγάπη μέσα από το πιο “γλυκό” γλυκό του κόσμου, τη σοκολάτα.

Αν δεν έχεις ήδη πειστεί και ψάχνεις λόγους για να επισκεφθείς το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι για το Chocolate Fest 2023, υπάρχουν πολλοί για να ξεκινήσεις να μετράς αντίστροφα τις μέρες μέχρι να επιστρέψει το αγαπημένο σοκολατένιο έθιμο της πόλης.

Chocolate Fest afroditi_zaggana

1. Άφθονη σοκολάτα για όλους

Ναι. Υπάρχει σοκολατένιος παράδεισος και αυτός είναι σίγουρα το Chocolate Fest. Φαντάσου να βρίσκεσαι σε έναν χώρο όπου παντού γύρω σου υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα με θέμα τη σοκολάτα, με την πιο πλούσια και γευστική ποικιλία που θα ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία.

Από θεϊκά σοκολατοαγάλματα και σοκολατοσυντριβάνια μέχρι τούρτες, muffins και πολλά άλλα γλυκίσματα όπου βασικός πρωταγωνιστής θα είναι η σοκολάτα.

Chocolate Fest afroditi_zaggana

2. Live cooking από celebrity pastry chefs

Θες να συναντήσεις από κοντά τους αγαπημένους σου pastry chefs; Το Chocolate Fest αποτελεί τον ιδανικό χώρο, αφού για πέντε ημέρες celebrity chefs και τεχνίτες της γεύσης θα σε ταξιδέψουν με τις δημιουργίες τους στον δικό τους κόσμο. Οι πρώην παίκτες του MasterChef Μανώλης Σαρρής, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Πάνος Κουμουνδούρος, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Μαργαρίτα Νικολαίδη, καθώς και o pastry chef Χρήστος Βέργαδος, η Αγγελική Τσουκαλά και η food blogger Madame Ginger και πολλοί ακόμη θα είναι εκεί και θα σε περιμένουν για λαχταριστά live cooking sessions. Save the dates.


3. Workshops και σεμινάρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά

Για να μυηθούν οι μικροί μας φίλοι στον φανταστικό κόσμο της σοκολάτας, και να μάθουν από νωρίς τα μυστικά της, μπορούν να παρακολουθήσουν τα workshops ζαχαροπλαστικής που θα πραγματοποιούνται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στις 10-14 Φεβρουαρίου.

4. Σοκολατένιο sightseeing στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Έχει δει ποτέ από κοντά “αγάλματα” φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από σοκολάτα; Οι πιο φανταστικές δημιουργίες και τα πιο σοκολατένια εκθέματα από τους σπουδαστές του ΙΕΚ Alpha σε περιμένουν στο Chocolate Fest 2023.

5. Kids Area

Chocolate Fest afroditi_zaggana

Το Chocolate Fest 2023 δεν θα άφηνε παραπονεμένους τους μικρούς μας φίλους και για πέντε ημέρες από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου οι μικροί λάτρεις της σοκολάτας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν pastry Workshops από chefs για παιδιά, να παίξουν στο Bounce house και στο τραμπολίνο που θα έχει στηθεί στον χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου του ΟΣΥ, να ζωγραφίσουν αλλά και να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας.

Chocolate Fest afroditi_zaggana

6. Love challenges για ζευγάρια και όχι μόνο

Παιχνίδια με trivia, διαγωνισμοί, activation, και photo opportunities σας περιμένουν στο Chocolate Fest 2023 για να διαπιστώσετε μέσα από τα πιο σοκολατένια Love challenges για ζευγάρια -και όχι μόνο- πόσο καλά γνωρίζετε τ@ φίλ@ σας.

7. #ElaOposEisai

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αν δεν σου κάνει η συμβατική γιορτή της αγάπης που δεν σε χωράει όπως είσαι, έλα να γιορτάσεις την αγάπη όπως σου βγαίνει και όπως ακριβώς θέλεις να αγαπιέσαι. Τόσο απλά.

8. Put your ex’s clothes where they belong

Θέλεις να πάρεις την πιο “γλυκιά” εκδίκηση και να πνίξεις τον πόνο σου στη σοκολάτα; Μη σκας! Ειδικοί κάδοι σε συνεργασία με την Recycom σε περιμένουν στο Chocolate Fest 2023 για να ανακυκλώσεις τα ρούχα τ@ πρώην.

9. Για τα αγαπημένα σας γλυκά από τα μεγαλύτερα brands σοκολάτας

Τα μεγαλύτερα brands σοκολάτας, ζαχαροπλαστεία και τεχνίτες της γεύσης δίνουν ραντεβού στο μεγαλύτερο θεματικό event σοκολάτας στην Ελλάδα, για να προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους μια απολαυστική εμπειρία της γεύσης που όλ@ αγαπάμε.

10. Η αγάπη για τη σοκολάτα. Χρειάζεται κάτι περισσότερο;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα