Αποκλειστικό: Δείτε τον Τομ Κρουζ πάνω σε ένα τρένο που γκρεμίζεται στο κενό

Αποκλειστικό: Δείτε τον Τομ Κρουζ πάνω σε ένα τρένο που γκρεμίζεται στο κενό

Το News24/7 εξασφάλισε μια αποκλειστική ματιά στο γύρισμα μιας εντυπωσιακά επικίνδυνης σκηνής από τη νέα “Επικίνδυνη Αποστολή”.

Στην συνεχιζόμενη προσπάθειά του να εκτελέσει επί της οθόνης κάθε πιθανό κι απίθανο ακροβατικό μέχρι να μην απομείνει τίποτα στη λίστα του, ο Τομ Κρουζ αυτή τη φορά ανεβαίνει σε ένα τρένο.
Που κινείται.
Λίγο πριν γκρεμιστεί στο κενό.

Και γιατί όχι, άλλωστε; Ο Κρουζ σε αυτό το στάδιο της καριέρας του έχει μετεξελιχθεί σε σταρ-κασκαντέρ, φαινομενικά προσπαθώντας να πετύχει πρακτικά κάθε είδος σκηνής δράσης έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις κινηματογραφικές περιπέτειες. Και, ομολογουμένως, η μάχη πάνω σε τρένο που κινείται έχει υπάρξει στάνταρ πεδίο κινηματογραφικής δράσης εδώ και έναν αιώνα – από τον Μπάστερ Κίτον μέχρι τον Τομ Κρουζ.

Στη νέα “Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο”, ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Μακουάρι βάζει λοιπόν τον Τομ Κρουζ εν δράσει πάνω σε ένα τρένο που κινείται προς την καταστροφή του. Το οποίο τρένο, όπως εξηγεί, έπρεπε πρώτα να κατασκευάσουν προκειμένου έπειτα να γκρεμίσουν– πλάνο το οποίο ήταν έτοιμες να καταγράψουν πολλές κάμερες, καθώς υπήρχε μία και μοναδική ευκαιρία για να γίνει αυτό.

Μπορείτε να δείτε αποκλειστικά στο NEWS 24/7 μια behind the scenes ματιά στο πώς γυρίστηκε η πιο επικίνδυνη σκηνή μιας ταινίας γεμάτη από τέτοιες:

Τα υπόλοιπα ακροβατικά του Τομ Κρουζ θα απολαύσουμε όταν κυκλοφορήσει στις αίθουσες η ταινία “Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο”, την Πέμπτη 13 Ιουλίου από την Feelgood.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα