Αυτή είναι η αληθινή FIFA

Αυτή είναι η αληθινή FIFA

Την ώρα που η FIFA πνίγεται σ' ένα άνευ προηγουμένου σκάνδαλο, μια ταινία για τη γέννησή της, το «United Passions», ετοιμάζεται για τις αίθουσες. Σε παραγωγή της FIFA!

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Η FIFA δείχνει, αυτές τις μέρες, το χειρότερο πρόσωπό της. Πέρσι, ωστόσο, η ταινία «United Passions», χρηματοδοτημένη από τον ίδιο τον οργανισμό και σκηνοθετημένη από τον Γάλλο Φρεντερίκ Ομπιρτέν με μια σειρά από μέτριες κωμωδίες και τηλεοπτικές σειρές στο βιογραφικό του, παρουσιάστηκε στο περσινό Φεστιβάλ Καννών, αποτυπώνοντας τα πρώτα βήματα της FIFA, αλλά και του ίδιου του ποδοσφαίρου, όταν ακόμα κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει το δημοφιλέστερο άθλημα του κόσμου.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο Σαμ Ράιλι κι ο Τιμ Ροθ κι ενώ το «United Passions» βγήκε στη Γαλλία απ’ ευθείας σε DVD και στην Ιταλία μόνο στην τηλεόραση, τώρα ετοιμάζεται για την αμερικανική διανομή του σε ευρύ κύκλωμα. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «United Passions» για να πάρετε μια γεύση – κι όσο η δικαισύνη διερευνά τι συνέβη στη FIFA, εμείς μπορούμε απλώς να είμαστε σίγουροι ότι το «United Passions» μοιάζει με μια εξαιρετικά κακή ταινία!

Διαβάστε ακόμη:  Κάννες 2015 / Η Ιζαμπέλ Ιπέρ κι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αγαπιούνται

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα