Born to be murdered: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την ταινία που θα γυριστεί στο Σύνταγμα

Born to be murdered: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την ταινία που θα γυριστεί στο Σύνταγμα
Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον Chris Pizzello/Invision/AP

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την φιλόδοξη παραγωγή με πρωταγωνιστή το του Ντένζελ Γουάσινγκτον, που την Κυριακή θα κάνει γυρίσματα στο Σύνταγμα φέρνοντας λίγη χολιγουντιανή "χρυσόσκονη" στην πρωτεύουσα.

Η Αθήνα ετοιμάζεται να ζήσει στιγμές αυθεντικής χολιγουντιανής δράσης, καθώς την Κυριακή στο κέντρο της πρωτεύουσας θα πραγματοποιηθεί μέρος της φιλόδοξης παραγωγής “Born to be Murdered”.

Αυτά είναι τα πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την πολυαναμενόμενη ταινία, μέρος της οποίας γυρίζεται και στα Τρίκαλα:

1. Τρίκαλα όπως… Χόλιγουντ

Το πρώτο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από 18 έως 21 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή 120 βοηθητικών ηθοποιών που επιλέχθηκαν μετά από ανοιχτό κάστινγκ. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, στον εμβληματικό Μύλο του Ματσόπουλου και σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης, γύρω από τις οδούς 25 Μαρτίου και Κονδύλη. Η παραγωγή θα επιστρέψει στα Τρίκαλα στα τέλη Μαρτίου και η δράση θα μεταφερθεί στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα, γύρω από ους επιβλητικούς βράχους.

Μύλος Ματσόπουλου, Τρίκαλα trikalacity.gr

2. Ένας Γουάσινγκτον στην Αθήνα

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον. Πρόκειται για το γιο του βραβευμένου με δύο Όσκαρ ηθοποιού Ντένζελ Γουάσινγκτον. Τα τελευταία χρόνια, ο 34χρονος ηθοποιός χτίζει με σταθερά βήματα την καριέρα του, μακριά από την ασφάλεια που του προσφέρει το βαρύτιμο στο χολιγουντιανό χρηματιστήριο επίθετο του πατέρα του. Φέτος πρωταγωνίστησε στην ταινία “BlacKkKlansman” (“Η παρείσφρηση”) του Σπάικ Λι, που χάρισε στο θρυλικό Αφροαμερικανό σκηνοθέτη ένα Όσκαρ σεναρίου.

3. Από το 1945 στο 2020

Η ταινία στηρίζεται στο best seller μυθιστόρημα που έγραψε το 1945 η Αμερικανίδα συγγραφέας Έλινορ Ντένιστον, με το ψευδώνυμο Ντένις Άλαν. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.

4. Ιταλοαμερικανική απόβαση στην Ελλάδα

Η ταινία είναι μία ιταλοαμερικανική παραγωγή που γυρίζεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία ταινία δράσης και μυστηρίου που πραγματεύεται μία συνωμοσία που δυσκολεύει τη ζωή ενός Αμερικανού τουρίστα που κάνει διακοπές στη χώρα μας. Την ταινία σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο, σύντροφος του γνωστού Ιταλού σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο, στα διαπιστευτήρια του οποίου συμπεριλαμβάνονται τα πολύ πετυχημένα «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» και το πρόσφατο «Suspiria». Ο Γκουαντανίνο είναι ο παραγωγός αυτής της ταινίας, όπως επίσης και η Faliro House Productions του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου.

5. Σύνταγμα: Κλειστό λόγω γυρισμάτων

Σε εφαρμογή θα τεθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω των γυρισμάτων της ταινίας, που περιλαμβάνουν προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00, στις οδύς Σταδίου (στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος) καθώς και Βασ. Γεωργίου Α΄ (σε όλο το μήκος της) αλλά και στην Πλατεία Συντάγματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα