Έρχεται το Deadpool 3: Η επίσημη επιβεβαίωση από τον Ryan Reynolds

Έρχεται το Deadpool 3: Η επίσημη επιβεβαίωση από τον Ryan Reynolds

Το franchise του Deadpool έχει περάσει στα χέρια των Marvel Studios και της Disney και ο Ryan Reynolds παραδέχεται πως μια νέα ταινία του υπερήρωα είναι σε στάδιο παραγωγής.

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Deadpool, καθώς ο Ryan Reynolds επιβεβαίωσε ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα από τη Marvel Studios για την τρίτη ταινία με τον πιο αντισυμβατικό υπερήρωα. Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Live with Kelly and Ryan, με τον Reynolds να δηλώνει πως όλη η ομάδα είναι αφοσιωμένη επάνω στο νέο project.ει

Όπως έχετε καταλάβει, το franchise του Deadpool έχει περάσει στα χέρια της Marvel Studios (άρα στη Disney) και ο Reynolds παραδέχεται πως πλέον “παίζουν στην μεγάλη κατηγορία”. Το πρώτο Deadpool είχε κυκλοφορήσει το 2016 και σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ ακολούθησε μετά από 2 χρόνια το Deadpool 2.

ADVERTISING

Δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την υπόθεση του Deadpool 3, αλλά από τα λίγα που αποκάλυψε ο Ryan Reynolds μπορούμε να κλειδώσουμε το μεγαλύτερο ποσοστό του καστ που γνωρίσαμε στις προηγούμενες ταινίες.

Η επιβεβαίωση από το 09.22' και μετά:

SHARE:

24Media Network