H συνέχεια του ‘Jurassic World’ αποκτά νέο τίτλο και το πρώτο της πόστερ

H συνέχεια του ‘Jurassic World’ αποκτά νέο τίτλο και το πρώτο της πόστερ

Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν στην συνέχεια του «Jurassic World», γιατί η ζωή βρίσκει πάντα τον τρόπο

Του Χρήστου Μπακατσέλου

Έναν χρόνο πριν την επίσημη κυκλοφορία του στους κινηματογράφους, η συνέχεια του «Jurassic World» αποκτά και τον επίσημο τίτλος της με την αποκάλυψη του πρώτου πόστερ. To «Jurassic World: The Fallen Kingdom» σε σκηνοθεσία του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα («A Monster Calls») θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Ιουνίου του 2018.

Αν και το πόστερ και ο τίτλος μπορείς να μην λένε πολλά για το σενάριο της ταινίας, ενώ σίγουρα θυμίζει κάτι από το «The Lost World» του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ίσως ο τίτλος αναφέρεται στην κατάσταση του πάρκου μετά την καταστροφή που υπέστη στο τέλος της πρώτης ταινίας ή μήπως είναι κάτι άλλο; Θα περιμένουμε έναν χρόνο ακόμα για να το μάθουμε.

 

Το σενάριο θα είναι του Κόλιν Τρέβοροου (του σκηνοθέτης του «Jurassic World») και του Ντέρεκ Κόνολι. Στην ταινία επιστρέφουν ο Κρις Πρατ, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook ανάκοινωσε πως ήδη βρίσκονται 80 μέρες στα γυρίσματα της ταινίας, και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, και μαζί τους πρωταγωνιστούν οι Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τόμπι Τζόουνς, Ρέιφ Σπάλ, Τεντ Λεβίν και Μπ. Ντ. Γονγκ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ FLIX.GR

Το «Jurassic World» ισοπεδώνει το παγκόσμιο box office μ’ ένα πάτημα
Τετραγωνίστε τον δεινόσαυρο. To «Jurassic World» με Lego
O Kρις Πρατ φέρνει το καλοκαίρι!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα