Henry Cavill: Ανακοίνωσε τη μεγάλη του επιστροφή ως Superman με βίντεο στο Instagram

Henry Cavill: Ανακοίνωσε τη μεγάλη του επιστροφή ως Superman με βίντεο στο Instagram
instagram/henrycavill

Ο Henry Cavill επισημοποιεί την επιστροφή του ως Superman και δίνει μια μικρή γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Η ανάρτησή του στο Instagram.

Στη δημοσιοποίηση της επιστροφής του ως “Superman” προχώρησε ο Henry Cavill, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα (24/10).

Μετά την τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή μετά το τέλος της ταινίαςBlack Adam” ο ηθοποιός επισημοποίησε την επιστροφή του και υπόσχεται ότι έπονται περισσότερα.

“Ήθελα να περιμένω μέχρι να τελειώσει το Σαββατοκύριακο πριν το δημοσιεύσω αυτό, γιατί ήθελα να σας δώσω την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλοι το ‘Black Adam'”, ανέφερε ο Cavill σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram. “Αλλά τώρα που πολλοί από εσάς το έχετε δει, ήθελα να το επισημοποιήσω: επιστρέφω ως Σούπερμαν“.

Ο Cavill δήλωσε ότι η εικόνα του με τη στολή του Superman που περιλαμβάνεται στο βίντεο στο Instagram και το cameo του στο “Black Adam” “είναι μόνο μια πολύ μικρή γεύση των πραγμάτων που έρχονται”. Ο 39χρονος ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την ενθουσιώδη ανταπόκρισή τους.

“Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και σας ευχαριστώ για την υπομονή σας”, δήλωσε ο Cavill. “Σας υπόσχομαι ότι θα ανταμειφθεί”.

Η είδηση έρχεται μετά από χρόνια φημών, εμφανίσεων και εικασιών των θαυμαστών σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Σούπερμαν στο σύμπαν της DC. Ο Dwayne Johnson έχει επίσης διαφημίσει μια αναμέτρηση μεταξύ του αντιήρωά του Black Adam και του Superman του Cavill, κατά την προώθηση της ταινίας του τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με το Variety.

Ο Cavill πρωτοέπαιξε τον Superman πριν από σχεδόν 10 χρόνια στο “Man of Steel” του 2013. Έκτοτε, τον έχει υποδυθεί στο “Batman v Superman: Dawn of Justice” του 2016, στο “Justice League” του 2017, στο “Zack Snyder’s Justice League” του 2021 και σε ένα σύντομο cameo μετά το τέλος της ταινίας στο “Black Adam”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα