Μόνο η Σιγκούρνι Γουίβερ έλειπε από τις Ghostbusters του Πολ Φιγκ. Οχι πια

Μόνο η Σιγκούρνι Γουίβερ έλειπε από τις Ghostbusters του Πολ Φιγκ. Οχι πια

Η υπέροχη εξωγήινη που καταπιάνεται με λιγότερους ρόλους απ' ό,τι θα θέλαμε αποφασίζει αυτή τη φορά να τα βάλει όχι με aliens, αλλά με φαντάσματα

Ο Πολ Φιγκ γυρίζει τη δική του εκδοχή των «Ghostbusters» στη Νέα Υόρκη, γυναικεία απλύτως, με τις τέσσερις πρωταγωνίστριές του, τις Κρίστεν Γουίιγκ, Μελίσα ΜακΚάρθι, Λέσλι Τζόουνς και Κέιτ ΜακΚίνον να τα βάζουν με την επιδημία φαντασμάτων που πλήττει την πόλη.

Ο Φιγκ και η παραγωγή μοιάζουν να διασκεδάζουν με το reboot, καθώς καλούν κάθε είδους guest για μικρές εμφανίσεις στην ταινία, από τον Νταν Ακρόιντ ως τον Κρις Χέμσγουερθ. Τελευταία προσθήκη - happening η Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, όπως τουίταρε ο ίδιος ο Φιγκ, προσπαθώντας να προλάβει τη διαρροή της είδησης στα media.

Φυσικά η Γουίβερ, ως Ντέινα Μπάρετ, είχε συμμετάσχει και στο πρώτο «Ghostbusters» του 1984 και στο σίκουελ του 1989 δίπλα στον Μπιλ Μάρεϊ ο οποίος επίσης κάνει ένα πέρασμα από τη νέα ταινία.

Το καινούριο, γυναικείο «Ghostbusters» προγραμματίζεται για τις αίθουσες στις 15 Ιουλίου του 2016 - ως τότε, ελπίζουμε κάποιος άλλος να μας σώσει.

Πηγή: Flix.gr

SHARE:

24Media Network