Ο Τζορτζ Κλούνεϊ “θα κάνει τα πάντα” για να κερδίσει η Χίλαρι Κλίντον τις εκλογές

default image

Έναν μήνα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητά της για το δημοκρατικό χρίσμα, η Χίλαρι Κλίντον μετράει υποστηρικτές από τον κόσμο του θεάματος. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δηλώνει σε βίντεο ότι θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να εκλεγεί, καθώς «θα ήταν μία υπέροχη Πρόεδρος της Αμερικής»

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Παραδοσιακά υπέρ των δημοκρατικών υποψηφίων, ο κόσμος της μουσικής, του σινεμά και του θεάματος γενικότερα έσπευσε να στηρίξει την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για τις προεδρικές εκλογές του 2016, βοηθώντας αυτό που αν συμβεί θα γραφτεί στην ιστορία: την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο των Η.Π.Α. στην ιστορία.

Διαβάστε ακόμα: To Xόλιγουντ ψηφίζει Χίλαρι Κλίντον δαγκωτό!

Ο λόγος του Τζορτζ Κλούνεϊ όμως έχει μία ιδιαίτερη βαρύτητα: κι όχι μόνο γιατί πρόκειται για έναν από τους πιο πολιτικοποιημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, κάτι που αποδεικνύει με έργα όχι μόνο με θεωρίες, αλλά και γιατί ο ίδιος δεν ήταν πάντα στο πλευρό της Χίλαρι. Δέκα χρόνια πριν, την είχε αποκαλέσει «την πιο πολωτική φιγούρα της αμερικανικής πολιτικής».

Διαβάστε επίσης: George for President!

Σήμερα όμως, με τις εκλογές του 2016 να είναι εξαιρετικά κρίσιμες, ο Κλούνεϊ δηλώνει επίσημα, on camera, ότι «θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει την Κλίντον να εκλεγεί, καθώς «θα ήταν μία υπέροχη Πρόεδρος».

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός είχε βοηθήσει τον Μπαράκ Ομπάμα να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια για την προεκλογική καριέρα της δεύτερης θητείας του το 2012 και είχε ενεργά σταθεί στο πλευρό του και τον είχε υποστηρίξει, όσο άλλοι σταρ (όπως ο Ματ Ντέιμον) δήλωναν απογοητευμένοι και προδομένοι από αυτόν.

Διαβάστε ακόμα: O Τζορτζ Κλούνεϊ (συνεχίζει να) υποστηρίζει τον Ομπάμα!

O Kλούνεϊ δεν αρνείται το προ ετών χαρακτηρισμό του, εμμένει σε αυτόν (εξηγώντας ότι ο σκάνδαλο Μπενγκάζι ήταν αρκετό για να διχάσει η Κλίντον τα πολιτικά πράγματα τότε), αλλά διευκρινίζει ότι σήμερα είναι η πιο ουσιαστική υποψήφια και έτοιμη πια για το ρόλο του Προέδρου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα