Όσκαρ 2023: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που έβαλαν “φωτιά” στο πάρτι του Vanity Fair

Όσκαρ 2023: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που έβαλαν “φωτιά” στο πάρτι του Vanity Fair
Emily Ratajkowski και Olivia Wilde AP

Το καθιερωμένο πάρτι του Vanity Fair, μετά την απονομή των Όσκαρ, για ακόμη μια χρονιά... στέφθηκε με επιτυχία, με τις εμφανίσεις των αστέρων να είναι εντυπωσιασκές. Ξεχώρισαν Emily Ratajkowski και Daisy Edgar-Jones.

Για ακόμη μια χρονιά, το καθιερωμένο πάρτι του Vanity Fair, αμέσως μετά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, “έδωσε” αρκετό υλικό για συζήτηση.

Οι στυλιστικές επιλογές των αστέρων στην πλειονότητά τους ήταν εντυπωσιακές, αυτό που ξεχώρισε ωστόσο, ήταν το “γυμνό” που επέλεξαν πολλές σταρ.

Τα βλέματα όλων στράφηκαν -δικαίως- στην Hunter Schafer, την τρανς αμερικανίδα ηθοποιό που έκανε την πιο ανορθόδοξα εντυπωσιακή εμφάνιση στο πάρτι. Ένα μεγάλο λευκό πούπουλο σκέπασε το στήθος της και με αυτό τον τρόπο, “έδωσε” ένα από τα πιιο συζητήσιμα λουκ.

Hunter Schafer Evan Agostini/Invision/AP

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Emily Ratajkowski. Το ασημένιο διάφανο φόρεμά της άφησε ελάχιστα στη φαντασία, καθιστώντας το ένα από τα πιο εντυπωσιακά που “πέρασαν” από το πάρτι.

Emily Ratajkowski Evan Agostini/Invision/AP

Απαρατήρητη φυσικά δεν πέρασε ούτε η Olivia Wilde, με την εμφάνισή της να παραπέμπει σε σύγχρονη… αρχαία Ελληνίδα. Με τον έναν ώμο ακάλυπτο και τον συνδυασμό του μαύρου μπούστου, προσέφερε ένα από τα πιο συζητήσιμα λουκ.

Olivia Wilde Evan Agostini/Invision/AP


“Ωδή” στο γυμνό ήταν και η εμφάνιση της Daisy Edgar-Jones. Το see-through φόρεμά της ήταν το απόλυτο για το πάρτι.

Daisy Edgar-Jones Evan Agostini/Invision/AP

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα