Πριν ακροβατήσει στο Αραχνο-Σύμπαν, ο Spider-Man περνάει μια βόλτα από την Τεχνόπολη

Πριν ακροβατήσει στο Αραχνο-Σύμπαν, ο Spider-Man περνάει μια βόλτα από την Τεχνόπολη

Στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens, οι φανς του Spider-Man θα αντικρύσουν μια ευχάριστη έκπληξη.

Όταν μιλάμε για πολυαναμενόμενα μπλοκμπάστερ αυτό το καλοκαίρι, λίγα φτάνουν το animation σίκουελ “Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν” (το οποίο βγαίνει 1η Ιουνίου στις αίθουσες από την Feelgood Entertainment). Κι αυτό επειδή, όταν μιλάμε για το μοντέρνο Χόλιγουντ, λίγες δουλειές καταλήγουν να είσαι τόσο απολαυστικές, ευρηματικές και καλλιτεχνικά απελευθερωτικές όσο το πρώτο φιλμ, “Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν”.

Εκείνη η ταινία, το 2018, είχε φτάσει να κερδίσει ένα δικαιότατο Όσκαρ και να γίνει σημείο αναφοράς χάρη στα διαφορετικά του σχεδιαστικά στυλ, την ελευθερία στο στυλ και την αφήγηση, αλλά και τις πραγματικά απολαυστικές βερσιόν των διαφόρων Spider-Man από τα παράλληλα σύμπαντα– από Spider-Man γουρούνι μέχρι Spider-Man ασπρόμαυρο νουάρ με τη φωνή του Νίκολας Κέιτζ.

Στο κέντρο όμως των πάντων, ήταν ο Spider-Man του Μάιλς Μοράλες, δηλαδή τι άλλο από την πιο αναγνωρίσιμη ιστορία του κόσμου: Ένας έφηβος που απλώς, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα.

Καθώς η προσμονή για την κυκλοφορία του φετινού σίκουελ χτυπάει κόκκινο, μια πολύ φαν έκπληξη έκανε την εμφάνισή της στο φετινό Comicdom Con Athens που συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Τεχνόπολη.

Από την Παρασκευή 12 Μαΐου έως και την Κυριακή 14 Μαΐου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 21:30 το βράδυ, οι χιλιάδες επισκέπτες που θα επισκεφτούν το μεγαλύτερο φεστιβάλ comic της Αθήνας (αισίως στην 17η διοργάνωσή του) θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πόσο φανατικοί Spider-Man φανς είναι, πόσο καλά γνωρίζουν το Αραχνο-Σύμπαν, καθώς και να φωτογραφηθούν στην εντυπωσιακή ειδική κατασκευή και να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα!

Ο Μάιλς Μοράλες πριν το Αραχνο-Σύμπαν δίνει λοιπόν ραντεβού στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, και εσείς μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση.

Η διοργάνωση, και η βόλτα του Spider-Man στην Τεχνόπολη, διαρκεί ως και την Κυριακή 14 Μαϊου, με είσοδο ελεύθερη. Το “Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν” κυκλοφορεί στις αίθουσες την 1η Ιουνίου από την Feelgood Entertainment.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα